Może ktoś polecić jakieś fajne filmy/seriale? Ostatnio oglądałem The 100, Riverdale, mam w planach Lek na smierć.
Hej! W dzieciństwie oglądałam film o cyborgu, który walczy ramie w ramię z kobietą przeciwko innym cyborgom. Cyborgi te miały jakieś igły w rękach wbijały je w szyję ludzi i ściągały krew. Nie pamiętam jaki był tytuł ale film miał mega elektryzujący klimat.
Mam przebłyski wspomnień co do filmu...
Jakaś apokalipsa czy coś takiego się wydarzyło i kilka osób skryło się w bunkrze/schronie i tak sobie żyli ... (nie wiem dokładnie bo nie pamiętam wydaje mi się, że były różne zdania na temat co by wyjść i szukać ludzi czy coś takiego).
Film kończył się tym, że człowiek...
Jakie widzieliście ostatnio(2016-2017) dobre komedie romantyczne/ dramaty/melodramaty z głównym wątkiem miłosnym?
Gdy próbuje z niektórych filmów usunąć swoją ocenę, to wtedy wyskakuje mi błąd, że mam odświeżyć stronę. Ktoś może też ma taki problem? Wie jak to naprawić?
Film z którymś ze znanych hollywódzkich aktorów. W świecie postapokaliptycznym ludzie stworzyli SI i obdarzyli nią roboty. Na każdy procesor z SI zostało nałożone ograniczenie by roboty nie stwarzały zagrożenia dla ludzi. Lecz w pewnym momencie jeden z robotów ewoluował i przezwyciężył niemożliwe do pokonania...
Peter Maximoff / Quicksilver - x-men
Pietro Maximoff / Quicksilver - Avengers
wiadomo, ta sama postać, czyli to je to samo ale grajo go różni aktorzy i teraz sam nie wiem, X-Meny mogo być w filmie o Avengers i odwrotnie? Czy to je wojna wytwórni filmowych i nie ma takiej opcji?
Witam szukam tytułu filmu . Film był o rodzinie . Kobieta poślubiła faceta z dwójką dzieci . Przeprowadzili się na inne osiedle . Ona myślała,że osiedle jest po prostu puste . A okazało się ,że nie widziała nikogo oprócz swojej rodziny. Była scena w markecie gdzie chodziła z wozkiem i chciała wyjść i jak przechodziła...
więcejChłopak i dziewczyna(najprawdopodobniej nastolatkowie) poznają się przez internet.(Chyba się nigdy nie spotkali.) Niestety ona ma wyjechać za granicę, a on wyznaje jej miłość. Jej matka jakoś czyta te wiadomości i pisze z nim jak ta dziewczyna. W późniejszej akcji matka stwierdza, że nigdzie nie wyjadą. Proszę o pomoc....
więcej