Kochani! Jesteście niemal niezawodni, więc zwracam się z kolejnym przypomnianym filmem! To też lekki filmik familijny, ale bardzo mi się podobał.. Pokazywało go kiedyś HBO pod tytułem "Mama strajkuje", ale tutaj nie mogę go znaleźć! Mama i żona zmęczona rutyną codzienności postanawia zmienić reguły panujące w domu i...
więcej
Pamiętam tyle
Nastolatka zrobiła sobie nagie zdjęcia i w dziwnych okolicznościach znalazły się one na stronie internetowej, potem okazało się, że to jej przyjaciółka je tam umieściła. W trakcie filmu wyszło na jaw, że właściciel strony to były uczeń matki nastolatki, która chyba dała mu kosza? Matka "ściga" go i szuka...
Cześć!
Chciałbym się dowiedzieć o wreslerach którzy grają w filmach NIE O SOBIE typu
John Cena- Tata Kontra Tata 2
Dwayne Johnson- Baywatch: Słoneczny patrol Jumanji: Przygoda w dżungli, Szybcy i wściekli (i wiele więcej)
Tomasz Oświeciński- Pitbull, Botoks, Kobieta Sukcesu
Liczę że pomożecie dziękii
Witam. Szukam tytułu filmu. Z tego co pamiętam jest to film produkcji USA. Główni bohaterowie to dwoje nastolatków. Na początku ona kręci z takim kolesie typu bedboy który jak w każdym amerykańskim filmie ma swoją grupkę koleszkow. Ona z nim kręci i jest dziewicą na jakiejś imprezie on ja bierze do pokoju i tam jak...
Pewna kobieta byla na jakims balu byla po nim pijana. Pozniej poszla na policje zobaczyc rejestr kamer okazalo sie ze zgwalcila chlopaka ktory zostanie uniewinniony przez sad z jakiejs kary poniewaz ma miec dziecko z ta kobieta ona jest przeciwko temu. Udrzyla tez kijem golfowym chyba sedzie
W tym filmie bylo tak pewna kobieta byla na jakims balu byla po nim pijana. Pozniej poszla na policje zobaczyc rejestr kamer okazalo sie ze zgwalcila chlopaka ktory zostanie uniewinniony przez sad z jakiejs kary poniewaz ma miec dziecko z ta kobieta ona jest przeciwko temu. Ten chlopak byl wlamywaczem. Pewnego dnia...
Witam. Ponownie poszukuję filmu, także w klimatach wojskowych/dreszczowiec. Mianowicie chodzi mi o film, w którym łódź podwodna ma awarie i załoga zostaje uwięziona pod wodą. W końcu ktoś wpada na pomysł, by wypróbować urządzenie, dzięki któremu będzie można podłączyć się do włazu łodzi i po kolei wyciągać po parę...
Pewna kobieta byla na jakims balu byla po nim pijana. Pozniej poszla na policje zobaczyc rejestr kamer okazalo sie ze zgwalcila chlopaka ktory zostanie uniewinniony przez sad z jakiejs kary poniewaz ma miec dziecko z ta kobieta ona jest przeciwko temu. Ten chlopak byl wlamywaczem. Pewnego dnia budzi sie a chlopak robi...
więcej
Coś w rodzaju:
"May", "The Breakfast Club" czy "Donnie Darko".
Poszukałbym sam, ale mi się nie chce.
Ktoś, coś?