Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

widziałem trailer a nie moge znaleźć wzmianki nawet na imdb, jest to może pod innymi tytułami gdzieś wsadzone?

Film o ucieczce z rozpadajacego sie NRD
Niestety nie pamietam tytulu. Tuz przed rozpadem NRD wielu niemieckich obywateli ucieka z kraju, w tym rozdzielone w dziecinstwie rodzenstwo, odebrane rodzicom z powodu ucieczki ojca do RFN. Matka korzystajac z uzyskanej wolnosci poszukuje swoje dzieci.
Rodzenstwo przypadkowo...

więcej

trzy białe dziewczyny chcą wstąpić do gangu, bodajże meksykanów. aby to zrobić, muszą przejść inicjację- rzucają kostką do gry, tyle ile oczek wypadnie, z tyloma kolesiami będą musiały uprawiać seks. gang nazywał się chyba sixteen

pamięta ktoś?
z góry dzięki

Wita, na wstępie chciałbym powiedzieć że chyba nigdy w życiu nie odwiedziłem bardziej nieprzejrzystego forum. Nawet nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ten post. No ale cóż.

Szukam pomocy w sprawie filmu. Nie pamiętam tytułu, ale pamiętam dosłownie kilka szczegółów. Otóż, film powstał w okresie 2015- teraz, szczerze...

więcej

Witam wszystkich.

Mam problem, szukam filmu a pamiętam jedną scenę... akcja dzieje się jakby w czasie II Wojny Światowej.

Chłopczyk z dziewczynką chowają się w domu, jest straszna zima, nagle do domu wchodzą intruzi, obchodzą cały dom w poszukiwaniu jedzenia i kosztowności.

Okazuje się że nic nie ma,...

Filmy,gdzie śledztwo prowadzą dwie policjantki, agentki , a nie jak zazwyczaj dwóch mężczyzn albo mężczyzna i kobieta.
Są takie?

Szukam filmu w ktorym psychopata w kapeluszu(?) ktory jezdził po autostradach, pustynnych drogach i ścigał, ścigał, ścigał kogoś cały czas i chyba zabijał. Ale ścigał, gonił po polach, wpadał do jakichś domów itd

Witam, szukam filmu o takiej tematyce: mąż i żona płynął statkiem w rejs wydają się tworzyć piękny związek jednak on ją bije. Dziewczyna ścina i farbuje włosy i pozoruje swoją śmierć udając że skacze ze statku. Wyjeżdża poznaje nowego chłopaka, jej mąż dowiaduje się o tym, że jego żona żyje i jej szuka. Odrazu powiem,...

więcej

Poszukuje filmu, w którym ona zakochuje się w "wykluczonym" chłopaku/mężczyźnie, takiej czarnej owcy;)

Dzień dobry bardzo , coś na model " Kelnerka " , " Życie od kuchni " , " Podróż na sto stóp" poszukuje do oglądnięcia , może ktoś jakimś ciekawym tytułem mnie zaskoczony .. :) Dzięki bardzo z góry