Witam próbuję odnaleźć w internecie film Pootie Tang - pogromca zła by móc obejrzeć online, to dość stary film ale liczę na waszą pomoc z góry dzięki
Witam serdecznie! Czy któryś z użytkowników zna może jakiś film rozgrywający się powiedzmy na terenach Arabskich, gdzie głównymi bohaterami są muzułmanie/muzułmanki? Coś a'la 'Miral (2010)' - którego zresztą też nie mogę znaleźć nigdzie... Jestem po podróży po Izraelu i zafascynował mnie tamtejszy klimat, chętnie...
Ja sam niewiem co sadzić o matrixie czy to jest dobry film czy nie.Mi sie pierwsza część niepodobała ale moim wszystkich kumpli zachwyciła.Hmmm ja niewiem moze reaktywacja cus pokarze ale niewiem.A wy co sądziecie ?Kto mnie przekona?
Pilnie poszukuję filmu na DVD "A viev to a kill" ("Zabójczy widok") z Jamesem Bondem. Jeśli wiecie gdzie można ją kupić, bardzo proszę o kontakt.
Witam. W dzieciństwie oglądałam pewien serial ale niestety nie pamiętam tytułu. Chyba był emitowany na TVP 1 Akcja rozgrywała się na drzewie i w lesie. Były tam charakterystyczne postaci, m.in. jasnoniebieski stworek z długą szyją i czymś w rodzaju peleryny. Zachowywał się jak typowy artysta, śpiewał i chyba był...
To film sprzed kilku lat, policjanci natykają się na sprawę zagadkowych morderstw zgwałconych kobiet. W toku sprawy podejrzewają brata jednrgo z policjantów który porywa córkę jednego z nich. Ostatecznie okazuje się że to właśnie jeden z tych policjantów to robił i nie został schwytany. Jeden z nich jest starszy pewnie...
więcej