Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu/serialu w ktorym glowny bohater był cały w czarnych tatuażach i miał włosy zaczesane na żel do tylu. Jego tatuaż na twarzy przypominał czaszkę.

Widziałam gdzieś ostatnio urywek jak chłopak odchodzi chyba od ołtarza, w garniaku i całuje innego chłopaka, bodajże Azjatę, jest to serial amerykański tak mi się wydaje. Jedynie wiem ze ma wyjść jego sezon 3 w marcu. Pomocy! Kojarzy ktoś?

J.w.

Moi drodzy, prosze pomóżcie :(
Kiedyś oglądałam w tv film, pamietam ze była tam matka z dzieckiem. Matka była blondynką i przemieszczała sie samochodem w pierwszej czesci filmu. Ktoś groził jej czy jej dziecku, możliwe ze to dziecko zostało porwane (?) i był to głowny motyw, właściwie to przemiana tej kobiety. Z...

Czy ktoś wie dlaczego film Wołyń nigdy nie trafił na amerykański rynek mimo ze był kupiony przez dystrybutora VMI Worldwide? Był tylko w kinach studyjnych wypożyczonych przez Polonie. Chce coś o tym napisać w moim blogu ale nie mogę znaleźć informacji. VMI nie odpowiada na moje pytania. - K

Witajcie, otóż kilka lat temu gdy byłem jeszcze dość małym berbeciem oglądałem (a właściwie wyglądałem spod kołdry, bo zbyt się bałem) pewien film w którym mężczyzna który w dzieciństwie za karę był zamykany przez ojca w ciemnej piwnicy po latach w akcie zemsty mordował swoje ofiary za pomocą latarki oraz związywał im...

więcej

Już raz pomogliście mi, więc może i tym razem się uda. Szukam filmu z gatunku grozy. Pamiętam jedynie, że główny bohater miał ducha-opiekuna w postaci młodej kobiety. Potem prowadził śledztwo dotyczące jej śmierci. W pamięci zapadło mi chodzenie po tunelach albo kanałach.

Z góry dziękuję za pomoc.

Witam :) szukam filmu prawdopodobnie z lat 70-80 Produkcji USA . Fabuła filmu z tego co pamietam jest taka że ktoś zabija homoseksualistów i jeden policjant ma za zadanie dowiedzieć się kto i dlaczego wiec przebrany za geja i powili zaczyna infiltrować środowisko śpunow gejów prostytutek itd .

Polskie lub zagraniczne?
Takie, gdzie facet jest i pozostaje pantoflarzem i jakie to ma skutki.
Albo takie, gdzie w pewnym momencie stawia się kobiecie i nie pozwala, żeby dłużej właziła mu na łeb?
Szukałem i nie mogłem nic znaleźć :P

Witam,
Szukam filmu prawdopodobnie produkcji amerykańskiej?, Z gatunku science-fiction, thriller. Ja pamiętam go pod tytułem" na dnie jeziora", ale tytuł był inny. Fabuła przedstawiała się tak że ludzie znikali w tajemniczych okolicznościach po czym wracali jednak odmienni. Np ktoś był dobrym ojcem nagle stawał się...

więcej