Witam.
Tak jak w tytule, poszukuję filmu (horror) w którym jak pamiętam grupa studentów/uczniów włamuje się do mieszkania starszego mężczyzny o którym kręcą reportaż i uwalniają zamkniętą w piwnicy kobietę, jak się okazuje jego żonę.
Z tego co kojarzę film był nieanglojęzyczny i nakręcony w stylu found...
szukam tytułu serialu, miał on chyba w nazwie "..... i przyjaciele" tyle że nie wiem czy to było w polskiej nazwie czy w angielskiej. Serial jest o gościach którzy chodzą do jednej szkoły. Jeden z gości nosi płaszcz i ma pod nim wszystko co tylko jest mu w danej chwili potrzebne. Serial ten leciał kiedyś na TVP 1 lub...
więcejPoszukuje filmu brytyjskiego o ekskluzywnej szkole dla dziewcząt, gdzie dziewczęta są pokazane nago. Chyba ta szkoła była prowadzona przez zakonnice.
Jaki jest wasz top 10 postaci że Star Wars?
Mój top:
1.Darth Vader/Anakin Skywalker
2.Han Solo
3.Yoda
4.Darth Revan
5.Leia
6.Obi Wan Kenobi
7.Boba Fett
8.Luke Skywalker
9.Darth Bane
10.Darth Maul
Ulubione postacie w epizodach?
Mój ranking:
I.Darth Maul
II.Yoda
III.Darth Vader/Anakin Skywalker
IV.Han...
Proszę o pomoc.
Oglądałem dawno temu w tv film.
Dzieje się w średniowieczu, pewne państwo /miasto /wieś atakują nieznani wojownicy w maskach, dzieje się to cyklicznie. Grasanci przychodzą pod osłoną nocy (być może wraz z mgła). Tyle pamiętam, pomożecie?
Szukam filmu o nastolatce, która spotykała się z chłopakiem. Jego rodzice byli temu przeciwni, ponieważ dziewczyna zachowywała się dziwnie [np namawiała go do kaleczenia się, żeby udowodnić, że ją kocha]. Później okazało się, że poprzedni chłopak, z którym była wylądował w szpitalu
Witam próbuję odnaleźć w internecie film Pootie Tang - pogromca zła by móc obejrzeć online, to dość stary film ale liczę na waszą pomoc z góry dzięki
Nie mogę sobie przypomnieć tytułu, a z treści niewiele - pamiętam tylko przejmujące wspomnienia chłopca o tym, jaka była jego mama, jak go usypiała. Bardzo chce wrócić do niej, podróżuje w takiej kapsule w czasie i chyba próbuje ją odnaleźć. No i nie jestem pewna, dlaczego podróżuje, czy coś ziemi zagrażało i został...
więcej
Witam próbuję odnaleźć w internecie film Pootie Tang - pogromca zła by móc obejrzeć online, to dość stary film ale liczę na waszą pomoc z góry dzięki