Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Oglądałem kiedyś na którymś z kanałów Filmboxu film o porwaniu chłopca, zabrali go do chatki w lesie, zimowa aura, i ten o to chłopiec nie był zwykłym chłopcem tylko potrafił wpływać na umysły innych, jeśli ktoś kiedyś widział bądź kojarzy film to poproszę o tytuł:)
Dzięki
A swoja droga pamiętam ze to był...

Ojciec chciał by jego synowie dojrzali i wyprowadzili się z domu dlatego zabiera matke z domu i zostawia w domu kamery i obserwuje synów matka chce do nich wracać lecz on jej zabrania oni by sobie radzić biorą lokatorów.

Witam wszystkich serdecznie ;)
Szukam filmu który oglądałam jak miałam morze 12 lat .
kojarze z niego nie wiele ale postaram się wam opisać wszystko co zapamiętałam . Fabuła zaczynała się jeszcze o parze jak była dziećmi mała dziewczynka piękna bladynka , długie włosy i ciemny chłopak .
Dziewczynka mieszkała...

Szukam tego filmu na którym chłopak robi Gang motorowy ojciec ginie na początku tego filmu przez rozpędzony motor Jak pracował w tym warsztacie Kim jest amerykański i chyba 2003 Ogólnie pytam o wszystkie filmy o wyścigach

Witam, oglądałem kiedyś film, było to dobre kilka lat temu lecz nie pamiętam tytułu.
Pamiętam scenę jak jakiś gościu/potwór wszedł do pomieszczenia a następnie wszedł i zanużył się w wannie pełnej krwi/czerwonej cieczy. Dookoła stali chyba ludzie jak z gangu. Więcej niestety nie pamiętam.

Witam. Szukam tytułu filmu o wspinaczce w górach w czasach drugiej wojny światowej. Pamiętam kolejkę górską jeżdżącą w tunelu w górze, mróz i dużo śniegu. Kojarzy ktoś?

Czesc
Poszukuje filmu,dokladnie nie pamietam calego ale moze mi pomozecie. Byl to o malzenstwie ktorzy mieli wypadek (?)
Cos sie stalo z ta zona ze ja porwali i maz nie umial jej znalesc,i to bylo takie pustkowie jakby i jak sie pytal ludzi w ciezarowkach to oni nic nie mowili jakby byli w zmowie, pozniej cos sie...

Witam serdecznie, właśnie założyłem swoje konto po latach obecności jako anonim ;)
Szukam filmu, którego część oglądałem przed laty, niestety nie poznałem jego tytułu ani podczas oglądania ani potem. Film to horror, fabuła koncentruje się wokół zamkniętego więzienia dla niebezpiecznych. Bohaterka to kobieta, która...

Mam pewien problem, ostatnio nie mogę otworzyć swoich wypowiedzi. Kiedy wchodzę na swój profil i klikam na rubrykę wypowiedzi wyświetla mi się jakieś ''unknown coś tam coś tam'' Czy wiecie co z tym zrobić, albo może ktoś miał coś podobnego???

Oglądałam kiedys film, pamiętam parę informacji dotyczących fabuły, jednak nie mogę za nic przypomnieć sobie tytułu.

Akcja miała miejsce na wsi, ojciec dwóch synów miał gospodarstwo i sporządzał testament, w którym całą farmę przepisywał wbrew tradycji (pamiętam, ze nawet żona była przeciwna) młodszemu synowi,...