Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Chodzi o horror z 60/70 lat, oglądałem go bardzo dawno temu jeszcze na VHS, w lasach obok miasteczka pojawia się kosmita, początek filmu zaczyna się od zginięcia 2 myśliwych, rzuca mackami które wbijają się w ciało, grupa młodzieży wybiera się nad jezioro do lasu i tam sie wszystko zaczyna, kosmita zbierał ciała...

więcej

Szukam filmu typu wojennego w którym 5 czy tam 4 nastolatków chyba wyjechało sobie odpocząć a gdy wrócili miasto lub kraj był okupowany przez jakieś państwo a oni zaczeli walczyć w obronie.

Nie pamiętam tytułu tego filmu, dawno temu leciał na TVP 1. XIX w., melodramat prawdopodobnie, angielskojęzyczny, raczej z lat 90. Była tam uboga dziewczyna, która zdecydowała się na bycie tak jakby "surogatką". Przez jakiś okres czasu spotykała się z mężczyzną w pensjonacie, potem urodziła mu córkę. On noworodka...

Jak usunąć tę kupę z bazy? http://www.filmweb.pl/film/Kane+%26+Lynch-2016-433989
Nawet 2016 rok widnieje przy niej nadal.

Witam. Poszukuję nazwę filmu. Otóż film był o młodym bardzo chłopaku, który dokonał jakiegoś niesamowitego odkrycia i z miejsca stał się sławny. Miał jakiś wywiad później do telewizji czy do czegoś tam. Jednak miał problemy ze starszymi chłopakami, gdyż ci się nad nim znęcali. Pamiętam jeszcze, że jego matka na...

Siekma. dawno temu nawet dost bardo dawno ogladalem taka komedie chyba szukali zlota a najbardziej co pamietam z tego filmu to jak byk wlecial do tego tunelu co kopali i yl tez ksiadz ktory sie modlil i wypowiedzial slowa niech mnie ziemia pochlonie i ten byk tam latal podziemia i ksiadz sie zapadl :P cos ktos ????

Interesują mnie filmy o odważnych kobietach uciekających przed damskimi bokserami !!! z
góry dziękuje za wszelkie propozycje :)

Cześć, gdzie znajdę film sekrety (ha- sodot) 2007? Z lektorem lub napisami ? Z góry dzięki :)

Jestem bardzo zaskoczona, gdyż, to chyba pierwszy film, którego nie mogę znaleźć na portalu. Ostatnio oglądałam polski film "zaręczyny" i oczywiście chciałam go dodać do obejrzanych, a tu... bęc.. nie ma go na Filmwebie! ;) Prawie, że szok ;)

Nie wiem, czy ktoś zajmuje się dodawaniem filmów, ale jakby ktoś taki był,...

więcej

Ile maksymalnie osób może mieć konta na tym portalu, na jednym komputerze?