Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam kiedys film, pamiętam parę informacji dotyczących fabuły, jednak nie mogę za nic przypomnieć sobie tytułu.

Akcja miała miejsce na wsi, ojciec dwóch synów miał gospodarstwo i sporządzał testament, w którym całą farmę przepisywał wbrew tradycji (pamiętam, ze nawet żona była przeciwna) młodszemu synowi,...

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnio poszukuję muzyki bez wokalnej z wyjątkiem wokalu epickiego , coś w stylu kompozytora ,, Antti Martikainen , Jeremy Zuckerman ,,
od 2 lat nie mogę znaleźć muzyki tego typu (Folk, Folk Metal, Ambient z dodatkiem takiego mrocznego klimatu + skrzypce!) Bardzo proszę o pomoc!...

więcej

Wie ktoś może w którym sezonie i odcinku Penny poślizgnęla się w wannie a Sheldon jej pomógł?

Witam, Szukam filmu lata 70 - te , Amerykański, dwoch kolegow udaje sie z corkami na wczasy do brazylii... Corki opalają sie toples, są nastoletnie. Jedna z nich wdaje sie w romans z żonatym przyjacielem ojca... Byl pokazywany kilka lat temu w telewizji...

Szukam dwóch filmów:

1. Akcja dzieje się, w którymś z krajów Ameryki Południowej. Splatają się trzy historie. Młody chłopak zakochuje się w transwestycie /transseksualiscie zajmującym się prostytucją. Taksówkarz po 20 latach wyznaje miłość spiewaczce. Trzecią historię pamiętam najsłabiej to chyba lekarka w średnim...

więcej

Witam. Bardzo chciałem iść do kina na Czarną Pantere ale niestety ze względu na wyjazd nie zdążę pójść na nią do kina. Czy dystrybutor oferuje coś w stylu wypożyczenia filmu online? Może być np na 1 seans i tyle. Czekać na DVD to kupa czasu a nie chce oglądać przy słabej jakości z torrentów.

Witam. Szukam filmów z konkretnym wątkiem. Pytanie kieruję głównie do osób grających w grę, książkę interaktywną "Choices that matter- And their souls were eaten" oraz osób, które obejrzały minimum 1 sezon Mr Robot. Od razu uprzedzam, że poniższy tekst może zawierać spoilery odnośne wspomnianej gry i serialu Mr Robot....

więcej

Czy ktoś wie, czy Oscary podobnie jak we wcześniejszych latach będą pokazywane na Canal+? I jeśli tak, czy będą też udostępnioe dla osób, które tego kanału nie posiadają?

Witam. Szukałem dużo filmu o zarazie. Rozpoczynał się sceną, w której rodzina jedzie samochodem (nie pamiętam czy vanem) i na drodze spotykają ojca z córką. Ojciec rodziny postanawia ich zostawić, bo uznaje, że mogą być zarażeni (i faktycznie są). Potem jednak zabierają ich ze sobą. Pamiętam też scenę, w której...

Cześć.
Zebrałem kilka tematów, co do których jak na razie okazaliśmy się bezsilni. Może tym razem się uda.

1.W latach 90-tych, gdzieś na początku, oglądałem najpewniej w telewizji publicznej serial na wzór przyrodniczego. Przedstawiał on w nietypowy sposób otoczenie człowieka. "Bohaterami" była amerykańska rodzina...

więcej