Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje tytułu filmu który oglądałem jak byłem mniejszy. Jest to film o dzieciach, akcja dzieje się w Londynie. Pamietam ze oglądałem go na canal+. Może ktoś pamięta, pomocy!

Nie pamiętam i nie mogę znaleźć nazwy filmu w którym były zawodowy bejsbolista musiał rzucić sport, przez kontuzje ramienia(miał on bardzo mocny rzut). Został nauczycielem,a po pracy prowadził drużynę juniorską. On wciąż tęsknił za bejsbolem i poszedł gdzieś na jakieś testy do jakiegoś klubu. Trenerzy zdziwili się, że...

więcej

Szukam filmu wojennego który leciał w TVP w latach 70 lub 80 pod tytułem "Kto ryzykuje".Opowiadał on historię ataku dwóch grup komandosów wysadzonych z okrętu podwodnego na samoloty stojące na niemieckich lotniskach bodajże w Afryce.Pamiętam końcową scenę filmu,kiedy dwóch ocalałych komandosów siada do stołu w okręcie...

więcej

Poszukuję tytułu filmu. Oglądałam go bardzo dawno więc niewiele pamiętam ale muszę jakoś odnaleźć ten tytuł.
Pamietam że była w tym filmie wojowniczka. Była chyba łuczniczką. Na pewno była dobrym wojownikiem. Nie pamiętam z kim walczyła ale wiem że ją złapano i zabito. Chyba nawet odcięto jej głowę. W filmie była też...

więcej

Jakiś czas temu słyszałam o filmie, którego znam tylko ogólny zarys może ktoś będzie kojarzył...film bezpośrednio związany jest z reinkarnacją - mężczyzna poznaje kobietę o pięknych oczach, zakochuje się w niej, jakiś czas później kobieta umiera, po latach ten sam mężczyzna zupełnie w przypadkowych okolicznościach...

Witam szukam filmu bądź filmów w których człowiek skazany jest poprzez różne sytuacje na walkę z siłami natury bądź po prostu przeżycie w trudnych warunkach coś na kształt filmu Marsjanin tylko bardziej realnego poprzez katastrofę ale i nie tylko gdzieś trafia i mimo wszystko się nie poddaje dziękuje za pomoc :)

Pamiętam scene, w której grupka nastolatków pojechała do jakiegoś zbiornika z wodą i chłopak, który chciał do nich dołączyć (chyba) miał tam wskoczyć. Zrobił to z innym chłopakiem z tej grupki, któremu się nic nie stało a on sam miał jakiś wypadek (chyba zgiął, ale nie jestem pewna). Potem wszyscy uciekli samochodami z...

więcej

Szukam filmu w którym małżeństwo płynące łódką gubi się na jakimś odludziu i szukają pomocy w starym domu w którym mieszka jakaś szalona rodzinka, ojciec z synami.Napewno thiller.Dzięki za pomoc

Witam, szukam filmu, który kiedyś oglądałem, ale zapomniałem tytułu. Z tego co pamiętam to chodziło w nim o to, że dwójka przyjaciół pracowała w wypożyczalni kaset VHS i filmy z tych kaset zostały przypadkowo usunięte. Bohaterowie postanawiają nagrać te filmy od nowa. Z góry dziękuję za pomoc :)

Szukam filmu, dokładnej daty nie podam lecz myślę, że około 2010-2012. Film był o ziomku który grał w karty czy coś i oszukiwał gdy ci co z nim grali się z orientowali (dwóch facetów) zastraszony podszedł do czegoś co przewodzi prąd, piorun go walną i umarł. A później próbował przestraszyć jakiegoś ziomka ale mu nie...

więcej