Witam opisze to co pamietam.
Film byl o aktywistach, ktorzy kradli, rabowalu wsie w rosji. W filmie wystepowala kobieta chyba z dzieckiem i glownie film byl o niej i jej losach.
Nie pamietam w jakich to latach bylo, ale to chyba ojres stalina. Btw film nie jest stary typu lata 80czy90 raczej cos 2000 ktorys.
Hej szukam filmu o którym opowiadała mi koleżanka. Coś podobnego do nimfomanki ale bardziej o studentkach które uprawiały seks ze starszymi mężczyznami, nie wiem co było więcej ale koleżanka bardzo polecała...
szukam tytułu filmu prawdopodobnie z lat 80' był to HORROR i bardzo prawdopodobne że rolę złego grał JACK PALANCE który w fabule filmu był odludkiem który w odwiedzających go ciekawskich rzucał TWARZOŁAPami (podobne jak larwa xenomorfa w filmie OBCY)
Nie pamiętam o co w nim chodziło za bardzo, ale mniej więcej było tak, że jakiś koleś się zmutował czy coś tam i z głowy wyłaziła mu szyszynka, którą wysysał ludziom mózgi. Na końcu jego panna uciekła przed nim z płonącego domu przez okno, a on zginął.
Kojarzy to ktoś?
Bardzo proszę o pomoc, tytuł wypadł mi z głowy a pilnie muszę go poszukać. W poszukiwanym filmie jest scena w której mężczyzna udaje się na przebieraną imprezę (wydaje mi się że jako element przebrania miał fajkę) i na tej imprezie poznaje kobietę która przebrana była za mima (miała perukę afro czarną). Podczas tej...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny, dość stary). Widziałem tylko kawałek filmu, były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym...
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny, dość stary). Widziałem tylko kawałek filmu, były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym...
Szukam filmu grał tam mały chłopiec który nie miał matki. Mieszkał z ojcem i pewnego dnia do domku na drzewie tego chłopca, wprowadziła się kobieta ,która była jak się okazało potem prostytutką .Pamiętam, że ona najpierw mieszkała w domku na drzewie tego chłopca a potem przeniosła się do ich domu .Ojciec chłopka...
więcejWitam! Szukam filmu, który oglądałem parę lat temu na TVP1 bądź TVP2. Czteroosobowa rodzina wybierająca się na wakacje na wyspę, z której nie ma ucieczki. Wszyscy giną po kolei, na końcu mężczyzna wychodzi na drogę, którego przejeżdża ciężarówka. W filmie była również latarnia. Gatunek to Horror/Thriller. Bardzo mi...