Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie.
Szukam dwóch filmów, podejrzewam, że właśnie Walta Disneya, oglądałem je jako dziecko, najpewniej w sobotę w bloku "Walt Disney przedstawia", wśród filmów emitowanych po serialu animowanym. Znalazłem spis, ale albo jest niekompletny, albo nie mogę skojarzyć. Podaję szczegóły:

1. Film o grupie młodzieży,...

więcej

część nie pamiętam tytułu filmu o kosmicie pamiętam dwie sceny, nie koniecznie z jednego z filmów, jeden to grupa klonów siedzących na krzesłach przed wielkim ekranem i chyba uczących się o Ziemi, a druga scena konkurs jedzenia hot dogów, gdy bohater wkładał je jeden za drugim, z góry dzięki.

WItam serdecznie. Moje pytanie jest następujące: czy można samemu założyć nowy film lub serial czy może to zrobić tylko admin?

Witam
Dawno oglądałam film i teraz nie mogę go znaleźć ;c
Był mniej więcej o tym, że bohater codziennie przeżywał ten sam dzień i za każdym razem on (albo jego kolega) ginął na inny sposób. Pod koniec bohater zauważa w restauracji gościa który zamówił nie to co zwykle... Proszę o pomoc ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam wszystkich,
Szukam tytułu filmu ale nie mogę sobie za nic w świecie przypomnieć. Akcja zaczyna się od tego, że drogą idzie piękna dziewczyna obok której zatrzymuje sie chyba żółty ford mustang. Dziewczyna przeprowadza się z kaliforni do jakiejś małej, spokojnej miejscowości (chyba do babci) i tam zaczynają się...

więcej

Film o jakimś naukowcu, który wynalazł coś, co przysporzyło mu wrogów. Ci wrogowie nasyłali na niego zbira - troszkę grubszy gość z brodą, chyba odziany w skórę. Miał rękawicę, z której wysuwały się ostrza jak u Wolverine, ale to był zwykły gadżet, nie wynikało to z posiadania jakichś mocy. Tym czymś chciał zadźgać...

Witam szukam westernu, główną bohaterką była kobieta. W miasteczku odbywał się turniej pojedynkowy i strzelał się każdy z każdym żeby został tylko jeden. Ona (główna bohaterka) udała martwą żeby nikt nie wyzwał jej aż do końca bo chciała się zemścić na jakimś kolesiu.

Błagam pomóżcie. Szukam tytułu filmu gdzie główny bohater zostaje niesłusznie skazany za morderstwo. W tym czasie gdy on idzie do więzienia jego żona musi pracować jako "lalka" w grach komputerowych a jego dziecko zostaje adoptowaNe. Główny bohater zaś w więzieniu jest zmuszony grać w grę gdzie tak naprawdę on nie...

więcej

poszukuję filmu - amerykańska produkcja z lat 80-ch, pamiętam scenę - chłopak który poprzez wypadek (prawdopodobnie samochodowy - furgonetka) po zderzeniu z pojazdem z jakimiś chemikaliami nabywa zdolności psychokinetyczne - potrafi przenosić rzeczy myślami.