Czy ktoś kojarzy film z lat 90 pt "Niebezpieczna zazdrość"? Szukam tego filmu w internecie i nie moge znalezc kompletnie nic na jego temat. Jest to film oparty na faktach o chorobliwie zazdrosnej dziewczynie,która zabiła swojego faceta. Główna bohaterka ma na imie Caroline. Jest to film amerykański lub kanadyjski....
Cześć. Szukam takiej bajki która oglądałem jak byłem mały. Mało pamiętam z niej, żadnej fabuły, mam w głowie jakieś obrazy ale nie wiem jak to opisać.
Pamiętam że na samym końcu ktoś wypuścił zorze polarna z jakiejś buteleczki.
Było tam dużo o Mikołaju a bohaterami chyba był chłopczyk i dziewczynka.
Poszukuję filmu czarno-białego rok produkcji lata 60 albo 70. O depresji izolacji człowieka w dużym mieście. Akcja bodajże dzieje się w Paryżu, ale nie jestem pewien. Film zaczyna się w mieszkaniu głownego bohatera, kiedy wstaje z łóżka i zaparza kawę. Wiem, że jest też scena w kinie, gdzie bohater pali papierosa....
Nieopatrznie obejrzałam http://www.filmweb.pl/film/Poranny+rytua%C5%82-2001-350732 i... CHCĘ WIĘCEJ! Niestety, zupełnie nie mam rozeznania w tym obszarze - nigdy nie oglądałam krótkometrażowych filmów. Polećcie coś! Ale nie cokolwiek, co po prostu znacie. Chcę aby były to rzeczy "ryjące beret", czyli horrory lub...
Poszukuję serialu, który opowiadałby o średniowieczu (Wikingowie) lub przyszłości (The 100). Nie szukam seriali których głowną fabułą jest polityka ( The house of cards) mogą być również seriale w których przetrwanie jest najważniejsze ( The walking dead, Under the Doom)
Witam szukam filmu o kobiecie i mężczyźnie, którzy dostali dom w spadku. Mężczyzna z tego co pamiętam jakiś bogaty bizmesmen chce go sprzedać. Kobieta zaś chce w nim zameszkać. Postanawiają się tam wprowadzić początkowo się nie dogadują ale później się w sobie zakochują.
Bardzo chciałabym odświeżyć sobie film pt ,,tenshi no koi'' (my rainy days), ale nie mogę go znaleźć. Wiecie może gdzie jest dostępny online z polskimi napisami?
oglądałem to kiedyś na WFF , niemiecki film nakręcony przez dziewczynę która wyszła za Hindusa , opowiada o tym jak ich rodzice się odwiedzają . Pamięta ktoś może tytuł ?
Witajcie, szukam filmu, w którym główna bohaterka była szaradzistką, czyli osobą układającą hasła do krzyżówek. Przypuszczam, że była to raczej komedia romantyczna. Mogę się mylić.
Bohaterka (z racji swojej pracy) miała duży zasób słów i wiedzy, przez co zasypywała ludzi bezużyteczną dla nich wiedzą.
Z góry dzieki...