Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie :) Kobieta, która ma męża i nastoletniego syna, zaczyna miewać sny o sobie żyjącej w innym miejscu i innej rodzinie. Widzi siebie, jako kobietę mieszkającą wraz ze swoimi dziećmi, w określonym miejscu. O snach opowiada mężowi, dochodzi do kłótni i nieporozumień. W końcu sny stają się...
więcej
Hej witajcie otóż ostatnio przypomniał mi się film animowany który kiedyś oglądałem.Opowiadał on o otyłych ludziach którzy nie mogli chodzić więc jeździli na takich dziwnych krzesłach czy czymś w tym stylu,przebywali oni na statku lub coś na wzór miejsca zamieszkania,pamiętam na końcu filmu kapitan wstał.
Proszę o...
Ogladalam go bardzo dawno temu, pamietam tylko tyle ze ilm byl o dziewczynce ktora byla uposledzona, chora itp. Adoptowala ja jakas kobieta ktora miala juz rodzine i musiala nauczyc ja wszystkiego od nowa. Jej rodzina nie akceptowala dziewczynki.
jest to serial o siłach nadnaturalnych w którego główną cechą są trumny w których są części ciała potwora a jak sie je połączy to on ożyje
Znacie jakiś filmik na Youtube, może na filmwebie jest. Co są pokazane w Polskich filmach, podobieństwa z zagranicznych. Ogólnie chodzi mi o to że, nie która fabuła/scena/dialog jest zerżniety z czegoś już powstałego. Np: Czas surferów, jest łudząco podobny do Pulp Fiction, chodzi mi przenoszenie scen. Rozumiecie,...
Szukam animacji, którą oglądałem najpóźniej w 1994-95 roku. Byłem wtedy w podstawówce więc z pamięcią to już kiepsko - nie pamiętam, czy leciało to w tv, czy było wydane tylko na vhs, ja zapamiętałem to z vhs oglądanego na świetlicy.
Punkt zaczepienia jest bardzo słaby. Kojarzy mi się, że protagonistą był biały kot...
Witam. Usilnie poszukuję filmu, który oglądałam dawno temu, był dość stary, wydawał mi się dobry, ale za nic nie mogę przypomnieć sobie tytułu :( Pamiętam, że matka z córką (obie blondynki) przyjechały do jakiejś malarki na wieś i u niej mieszkały, potem okazało się, że ona zabijała kobiety, które do niej przyjeżdżały...
więcej
Szukam filmu, był to polski film gdzie kobieta która miała ułożone życie obudziła sie pewnego razu obok byłego meża ale nie straciła pamięci i próbowala cały czas spotkac swojego " aktualnego męża" , pamiętała gdzie go spotkała ale jej coś nie wychodziło.
Początek filmu to było chyba jak do jej "bylego" Przyszedł...
Film jest o facecie który zabił własną rodzinę podobno wychodzi z więzienia ,mieszka w kamperze naprzeciwko tego domu w jego domu mieszka inna rodzina która kupiła ten dom , jest mama tata i dwoje dzieci ( chłopiec i dziewczynka ) któregoś dnia ojciec znajduje aparat ortodontyczny dziewczynki ze zdjęcia , córką faceta...
więcejFILM był o facecie co w stanach wydobywał ropę. na początku nie mógł nigdzie jej znaleźć. Facet z "patyczkiem" jak do szukania wody wskazał mu miejsce wiercenia, które okazało sie być oczywiście ogromną żyłą ropy, z tego co pamiętam dorobił się miliarda $, i zamierzał komuś z rodziny przekazać interes. tyle...