Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej:) Szukam serialu, który oglądałam z 7,8 lat temu. Pamiętam, że zawsze w popołudniowych godznach leciał na kanałach muzyczno-serialowych. Opowiadał historię bardzo przystojnego mężczyzny ok 25 lat, który był bardzo popularnym piosenkarzem i mieszkał w apartamencie (nie jestem pewna czy nie w Ameryce) który zkochał...

więcej

Nie pamiętam dokładnie całej fabuły ponieważ ten serial oglądałam z 8 lat temu.
Pamiętam, że cały serial pokazywał problemy miłosne muzyka było on młody grał na gitarze i mieszkał w apartamencie włosy miał jasne i bodajże do ramion. Zakochał się on w pracownicy biura(prawdopodobne)która miala brązowe włosy. W ostatnim...

więcej

Witam,

Serial traktował chyba o dwóch (?) głównych bohaterach prowadzących księgarnie/biblioteke albo może restauracje. Rok produkcji chyba coś + / - 2001.
Specyficzny czarny humor, rzekomo trochę nihilistyczne podejście do życia. Na filmwebie miał dość dobrą notę. Niestety dużo więcej szczegółów nie znam.. może...

więcej

Jestem raczej z tych co pomagają szukać, ale tym razem to ja potrzebuję pomocy ;)

Poszukuję tytułu komedii, którą widziałem w tamtym roku na TVN7 - była to komedia o małżeństwie, które teraz nie pamiętam - albo bardzo nie chcieli spędzać świąt z rodziną albo chcieli :) Pamiętam scenę, gdy byli u rodziny od panny...

Mógłby ktoś dodać film pt. Somnus z 2016? Opis: Usterki na pokładzie statku handlowego wymuszają zdalną zmianę kursu na asteroidę Somnus. Załoga zostaje odnaleziona przez mieszkańców kolonii. Po czasie poznają oni mroczną przeszłość "wybawicieli" i ich niepokojące plany mające na celu uratowanie ludzkości.

To był film o blondynce która pracowała w firmie u swojego ojca i potem przyjechała do domku w górach po to żeby zrobić projekt o tym domu w którym zatrzymywali się różni goście. Potem syn właścicieli tego domu oprowadzał dziewczynę po tym domu a ona z dnia na dzień się w nim zakochiwała, dlatego też postanowiła że...

więcej

Ten film był o dziewczynie która nie nawidziła świąt razem z ojcem. Jej ojciec kazał jej porobić zdjęcia całego domu i ona się zakochała w synu właścicieli i postanowiła że nie chce już zgłaszać raportów ojcu

Szukam pewnego filmu, mam nadzieje ze mi pomożecie
Otóż film opowiada o pewnej dziewczynie, która jako jedyna na wyspie nie wyszła za mąż, z tego co pamiętam pracowała w jakims sklepie.
pewnego dnia na tą wyspę przyjechał pewien pisarz, jak sie pozniej okazało chyba ozenil sie z nia, ale dokladnie tego nie...

Hej proszę o pomoc. Dawno temu oglądałam film za dużo z niego nie pamiętam ale bardzo chciałabym obejrzeć go jeszcze raz z tego co pamiętam to była sobie dziewczyna która chodziła do szkoły mieli jakieś zajęcia w bibliotece z nią przy stoliku siedział taki chłopak buntownik. Nauczyciel nie pozwalał im rozmawiać, ten...

więcej

Jakie są wasze ulubione filmy? Z jakiegokolwiek rodzaju czy to dramaty, bajki, psychologiczne, romanse, które jak za każdym razem oglądacie to płaczecie, jak to mówią wyciskacze łez, bo obejrzałabym sobie coś ale kompletnie nie wiem co