Czasem się w głowie coś przypomni, nurtuje i gryzie z raz na dzień jak się znów na horyzoncie pojawi.
Film jest prawdopodobnie o grupce znajomych. Amerykańskie kino. Nowy film to nie jest. Mniej więcej 90/85 rok tak myślę. Dwie sceny jakie zapamiętałem :
1. Lotnisko. Koledzy postanowili, że jeden z nich skoczy ze...
gra płatnego mordercę i dostaje zlecenie zabójstwa kobiety (biała, blondynka) nie wykonuje chyba tego zlecenia, nie wiem dlaczego, być może kobieta ma dziecko... film raczej od połowy lat 90tych do 2005 w tym przedziale, być może telewizyjny, kojarzy ktoś?
Film oglądałem pewnie ponad 10 lat temu. Film o ludziach którzy szkolą pewnego człowieka aby później podmienić go za kogoś - nie pamiętam ale albo żołnierza albo kogoś ważnego. Pamiętam z filmu, że przez czas szkolenia karmili go tylko kaszą dlatego, żeby znienawidził ją tak samo jak gość którego miał zastąpić jako...
Hej.
Poszukuję filmu w którym facet na samym poczatku traci prace, zostawia go żona i traci mieszkanie. Idzie do baru gdzie siada z nieznajomym gosciem (który okazuję się płatnym mordercą) i zaczyna z nim pić. Zali mu się jak ma przesrane zycie i wymawiam kilka ludzi których z chęcią by zabił. Jak puzniej się...
Hej
Poszukuję filmu w którym na samym pocżatku facet traci pracę, żona go zdradza i wyrzuca z domu. Idzie do baru sie napić. Siada z nieznajomym któremu opowiada całą historię i wymienia osoby które by z chęcią zabił. Jak sie okazuje nieznajomy jest płatnym mordercą i spełnia jego życznie mordując po kolei wymienione...
więc pamiętam tylko jedną scenę gdzieś w parku było kilka osób i dorwały ich jakieś psy czy jakieś zwierzęta które chcieli wystrzelać jednemu aktorowi została jedna kulka chciał strzelić sobie w głowę ale coś przywołało te " zwierzęta
ktoś może kojarzy wiem że to nie za wiele ale może ;)
Witam, poproszę o pomoc w szukaniu filmu. Fabuła była mniej więcej taka, że koleś robił wielkie przekręty i poznał dziewczynę, która chciała robić to razem z nim. " Zakochali się ", po czym ich związek się rozpadł i ona sama zaczęła robić przekręty, ponieważ nauczyła się wszystkiego od niego i myślała ze jest lepsza....
więcej
Szanowni!
Kilka lat temu oglądałem komedię która mnie wielce ubawiła. Fabuła skupiała się wokół sierżanta który dowodził kolonią dla dzieci. Niestety nie pamiętam żadnych szczegółów historii... Kilka dni temu odnalazłem gif który pochodzi z tego filmu. Będę wdzięczny za podanie tytułu. Pozdrawiam!
Gif:...
Witam,
poszukuję dobrych filmów, w których czarne charaktery by wygrywały. Mile widziane dodatki to: dość wartka akcja, przedział czasowy od 2010-2016, charyzmatyczne postacie, z którymi można się utożsamić i polubić ich oraz ciekawa fabuła.
Z góry bardzo dziękuję za tytuły.