Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam.

Dziś poszukuję dwóch filmów pierwszy opowiada o mafii chyba w Londynie, stary mafiozo zostaje świadkiem koronnym i wycina w pień konkurencję, jest na wózku inwalidzkim zeznaje zawsze za szkłem na sali rozpraw (szkoło weneckie), pod koniec filmu wrzucają go do kanału pełnego krabów.

Drugi film opowiadał mi...

więcej

Oglądałem kiedyś taki film na litere chyba "E" o tym że kosmici (Cos w stylu zergów ze starcrafta jak ktos wie o co chodzi) atakowali ziemie i cala akcja toczy sie jakis tam czas pozniej i ludzie szkola dzieci do walki z nimi i to jest wlasnie o chlopaku (Chyba on ma na imie na E ale w tytule jest jego imie tez nwm),...

więcej

użytkownik usunięty

Ponieważ wyrażamy własne opinie, wiec postanowiłam się przyłączyć. Uważam, że Wajda zrobil naprawdę dobry film. Mówię oczywiście o zemście. Początkowo nie wybierałam sie na film, bo myślałam, co tam znowu kolejna nudna ekranizacja lekturki. Ale wypadlo, ze znalazłam się w kinie. I bardzo miło się rozczarowałam....

J.w.

Witam. Nie mogę za nic znaleźć filmu kiedy kiedyś oglądałem. Film opowiadał właśnie o ninja lub samuraju, z pewnością nie przeciętnym bo miał przeogromne umiejętności i byl wyśmienitym zabójca. Jeśli dobrze pamiętam to miał on skrzynie z jakimis szczegolnymi brońmi. Najbardziej w pamięci zapadła mi ostatnia scena gdzie...

więcej

"Pierwsza Fala" -"Mroczne Niebo"-- Napiszcie czy te filmy sa na kasetach Video lub DVD? PLESE :

Zna ktoś jakieś ciekawe filmy ( bądź seriale ) o prześladowaniu ?
Szukam czegoś podobnego do "Eye candy " "Cyberbully" "the den" "Stalker " -( serial i film )

-Zdesperowana

Hejka poszukuje filmu w którym chłopak jest pływakiem poznaje dziewczynę, która go bardzo zmienia. Są młodzi. Proszę o pomoc

Olgladalam ten film kilka lat temu i Niedawno w telewizorze jakieś2 może3 tygodnie temu była zapowiedź filmu o dziewczynce która znalazła pluszaka(chyba króliczka) z nadprzyrodzonymi siłami w takiej jakby kapsule. W tytule była nazwa tego króliczka lub dziewczynki chyba titsi(to mi się kojarzy ale to chyba nie ta...

Witam. Szukam filmu. Fabuła wygląda mniej więcej: na początku filmu ginie ojciec głównego bohatera i zostawia mu wskazówkę. Bohater jest kryminalista cały film opowiada o jego perypetiach podczas podążania za odkryciem meritum wskazówki ojca. Scena końcowa to strzelanina na karuzeli i nagle okazuje się, że jego pjceic...

więcej