Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam :) jestem nowy
Szukam filmu w ktorym mały chłopczyk gubi sie na jakimś dworcu rodzicom po wielu latach sie nie odnajduje. Lecz po latach ta Mama przeprowadza sie na jakies osiedle z domkami. poznaje swojego syna kiedy ten mieszka obok. Lecz rozpoznaje ze to jest jej zaginony po wieelu latach, syn gdy robi...

Oglądałem kiedyś film, nie wiem do końca czy to był hiszpański czy coś , ale historyjka była o kobiecie co miała bogatego fagasa (starszego) jeździła bodajże audi a5 i chyba założyła sie z koleżankami albo coś ze będzie z takim typem biednym itd .
ostatnia scena była jak on sie dowiedział ze ot był zakład i...

więcej

Witam, szukam filmu w którym ktoś zamordował kobietę, a całe podejrzenie padło na jej męża który mieszkał w innym mieście i nie mógł tego zrobić. Morderca chciał go wrobić. Pamiętam jeszcze, że morderca mał książkę w której było opisane jak dokonać morderstwa doskonałego. Mąż był czarnoskóry.
Z filmu pamiętam tylko...

więcej

Szukam jednego filmu o takiej tematyce. Film szalenie mi się podobał i skończył się dośc oryginalnie. Może znacie jakieś i to będzie właśnie na ten którego szukam.

Był on tam policjantem, ktoś zamordował dziewczynkę i... hmm... on chyba komuś złożył przysięgę.

Sprawa wygląda tak, że bardzo bardzo dawno temu obejrzałem końcówkę filmu w telewizji, było to jakieś 10- 20 minut. Zapamiętałem ze najprawdopodobniej główny bohater był nastolatkiem grającym w szkolnej drużynie w futbol amerykański. Był popularny, dobrze radził sobie na boisku, i miał chyba dziewczynę. Jednakże...

Jest to taka komedia bardziej do starszej młodzieży/dorosłych. Zaczyna się od tego że jest młody chłopak, który przeprowadza się z jakiegoś francuzkiego miasta (nie pamiętam nazwy) do Paryża. Wstaję rano, je śniadanie i pamiętam, że w tym momencie zacząłem się śmiać bo jego tata zaczął się nabijać z wujka. Film...

Witam, tak na oko z 12 lat temu oglądałam film o chłopcu, który zbierał monety. Nie lubił swojego młodszego brata ,bo ten ciągle mu przeszkadzał. Pewnego dnia dostał, lub znalazł monetę która miała spełnić jedno życzenie . Obrócił nią i powiedział "chciałbym nie mieć młodszego brata". Następnego dnia nie zauważył...

Kojarzycie na teraz jakiś mocny dramat? Tylko nie azjatycki.

Hej! Przygotowuję na zajęcia z pedagogiki prezentację, chciałabym ją ubogacić o materiały multimedialne - żeby nie zanudzić obecnych samą teorią ;)
Szukam filmów, w których pojawia się choćby fragment z terapii, może to być terapia grupowa, albo indywidualna -a najlepiej taka i taka :D
Póki co na myśl przychodzi mi...

więcej