Szukam filmu, nie moge sobie przypomnieć tytułu.... Film podobny było trochę do zaklętych w czasie, dziewczyna i chłopak słyszeli sie w swoich głowach ale sie nie znali, mieszkali w dwóch róznych cześciach Stanów Zjednoczonych, mogli sie zobaczyć kiedy stali oboje przed lustrem, wtedy zamiast swojego odbicia widzieli...
więcej
Będzie level hard. Szukałem na dwóch forach, ale bezskutecznie.
Była to stara kreskówka (lata 80. albo 90.), ponieważ oglądałem w latach 1997-2002 (prawdopodobnie). Jakiś uczeń nie chciał chodzić do szkoły i zrezygnował, a potem stało się coś takiego, że szkoły zostały ogólnie pozamykane na stałe. Jego nauczyciel...
Nie pamiętam kompletnie całego bo widziałam tylko fragment. Akcja toczy się chyba w XIX wieku, mąż i jego matka odwiedzają kobietę w domu dla obłąkanych. Po ich strojach wnioskuje datę. Kobieta jest jakby na spacerniaku z innymi pacjentkami w łachmanach ma obcięte krótko, ciemne włosy. Wszystko jest ponure i ciemne. W...
więcejOd paru dni staram się przypomnieć tytuł filmu i potrzebuję pomocy. Pamiętam tylko finalną scenę (chyba film gangsterski) w którym głowny bohater karze wsiąść do samochodu dla swojej rodziny a on wsiada do samolotu który eksploduje w powietrzu. Również w tym samolocie miał być chyba jego syn, który zobaczył przez...
Film jest o chłopaku którego nauczyli dobrze strzelać z broni tak że odstrzeliwał muchom skrzydła miał taki gen po ojcu że zwalniał mu się czas kiedy strzelał i kule mógł podkręcać tak by omijały jakieś budynki albo coś pamięta ktoś jak nazywa się ten film ?
Mój opis może być trochę chaotyczny. Film, o którym mowa, leciał w telewizji gdy miałem ok. 7 lat, więc moje wspomnienia nie są za duże. Pamiętam jedynie poszczególne sceny tej produkcji. Może się też okazać, że sceny o których wspominam, pochodzą z dwóch różnych filmów. Ale do rzeczy:
Film jest prawdopodobnie...
Oglądałam go już trochę dawno temu i za nic nie umiem przypomnieć sobie ani tytułu, ani wykonawcy, a bardzo mi się podobał :/ Pamietam tylko fragment w którym pewna pani(oczywiście w kowbojskim kapeluszu) jest w barze i wyciąga z niego pewnego pana skutego w kajdaki i idą na górę do jej pokoju(chyba wiadomo po co ;)).
Film ten emitowało TVP 2 około 1986, w humorystyczny sposób opowiadał o ośrodku dla trudnej młodzieży, gdzie osadzono całą zbieraninę dziwaków: parę nastolatków, uprawiających seks od 10 roku życia, młodocianego ekshibicjonistę, który po twierdzącej odopowiedzi na pytanie " Nazywam się..., czy chcecie zobaczyć coś...
Hej :) oglądałam kiedyś taki jeden film. Nie pamiętam dokładnie o czym był, ale w głowie utknęła mi jedna scena. Chłopak zabrał dziewczynę, chyba nocą, nad jakiś basen. Ten basen tak się świecił. Chciał jej zaimponować i chyba skoczył z rampy do tego basenu. Ona czekała, aż wypłynie, a on nie wypływa i nie wypływa....