Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, nie moge sobie przypomnieć tytułu.... Film podobny było trochę do zaklętych w czasie, dziewczyna i chłopak słyszeli sie w swoich głowach ale sie nie znali, mieszkali w dwóch róznych cześciach Stanów Zjednoczonych, mogli sie zobaczyć kiedy stali oboje przed lustrem, wtedy zamiast swojego odbicia widzieli...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Będzie level hard. Szukałem na dwóch forach, ale bezskutecznie.

Była to stara kreskówka (lata 80. albo 90.), ponieważ oglądałem w latach 1997-2002 (prawdopodobnie). Jakiś uczeń nie chciał chodzić do szkoły i zrezygnował, a potem stało się coś takiego, że szkoły zostały ogólnie pozamykane na stałe. Jego nauczyciel...

więcej

Nie pamiętam kompletnie całego bo widziałam tylko fragment. Akcja toczy się chyba w XIX wieku, mąż i jego matka odwiedzają kobietę w domu dla obłąkanych. Po ich strojach wnioskuje datę. Kobieta jest jakby na spacerniaku z innymi pacjentkami w łachmanach ma obcięte krótko, ciemne włosy. Wszystko jest ponure i ciemne. W...

więcej

Od paru dni staram się przypomnieć tytuł filmu i potrzebuję pomocy. Pamiętam tylko finalną scenę (chyba film gangsterski) w którym głowny bohater karze wsiąść do samochodu dla swojej rodziny a on wsiada do samolotu który eksploduje w powietrzu. Również w tym samolocie miał być chyba jego syn, który zobaczył przez...

Film jest o chłopaku którego nauczyli dobrze strzelać z broni tak że odstrzeliwał muchom skrzydła miał taki gen po ojcu że zwalniał mu się czas kiedy strzelał i kule mógł podkręcać tak by omijały jakieś budynki albo coś pamięta ktoś jak nazywa się ten film ?

Mój opis może być trochę chaotyczny. Film, o którym mowa, leciał w telewizji gdy miałem ok. 7 lat, więc moje wspomnienia nie są za duże. Pamiętam jedynie poszczególne sceny tej produkcji. Może się też okazać, że sceny o których wspominam, pochodzą z dwóch różnych filmów. Ale do rzeczy:

Film jest prawdopodobnie...

Oglądałam go już trochę dawno temu i za nic nie umiem przypomnieć sobie ani tytułu, ani wykonawcy, a bardzo mi się podobał :/ Pamietam tylko fragment w którym pewna pani(oczywiście w kowbojskim kapeluszu) jest w barze i wyciąga z niego pewnego pana skutego w kajdaki i idą na górę do jej pokoju(chyba wiadomo po co ;)).

Film ten emitowało TVP 2 około 1986, w humorystyczny sposób opowiadał o ośrodku dla trudnej młodzieży, gdzie osadzono całą zbieraninę dziwaków: parę nastolatków, uprawiających seks od 10 roku życia, młodocianego ekshibicjonistę, który po twierdzącej odopowiedzi na pytanie " Nazywam się..., czy chcecie zobaczyć coś...

Hej :) oglądałam kiedyś taki jeden film. Nie pamiętam dokładnie o czym był, ale w głowie utknęła mi jedna scena. Chłopak zabrał dziewczynę, chyba nocą, nad jakiś basen. Ten basen tak się świecił. Chciał jej zaimponować i chyba skoczył z rampy do tego basenu. Ona czekała, aż wypłynie, a on nie wypływa i nie wypływa....