Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć,
Zna ktoś jakieś filmy produkcji Wietnamskiej lub Tajskiej? Lub kręcone w Tajlandii, Wietnamie (ale nie amerykańskie o wojnie w wietnamie) :)

Witajcie. Czy znacie może jakieś filmy romantyczne w których kobieta z jakiegoś powodu zostawia mężczyznę, którego nadal kocha?? Zależy mi, by film miał właśnie taki wątek. Z góry dziękuję :)

Który nazywa sie " pod opieką wiecznego słonca " interesuje sie wszystkim związanym z koreą północną a nigdzie nie moge tego znalesc. Wersja z angielskimi napisami czy cos byłaby wystarczająca. Sorka ze nie pisze tego na forum pod tym filmem ale nauczony doswiadczeniem wiem ze pod filmami zwykle nikt nie odpowiada

pierwszy to komedia polska z pieczką franciszkiem,jak żolnierze byli na zabawie w bieszczadach i zaatakowalo ich 20 ukraincow z widlami to oni rzucili ich granatami,pozniej dowodca ze lwowskim akcentem ich ochrzanil za to,a drugi film to tez polski,pamietam tylko niewidomego żebraka,któty w knajpie mowil ''daj grosz...

więcej

https://www.youtube.com/watch?v=9lzULP5nKO0

Drodzy Filmwebowicze !
Widziałem sporo filmów i poszukuję takich, które naprawdę wzbudzą we mnie zainteresowanie. Zdaję sobie sprawę, że takich wątków było mnóstwo aczkolwiek chciałbym abyście zapodali mi jakieś filmy, które będą nawiązywały do preferencji, które podam poniżej.
Film jaki chciałbym zobaczyć przede...

Kiedyś oglądając tvn 7 lub ale kino. Leciał film o gościu, który zażywał jakieś prochy był to kryminał.
Pamiętam tylko, że film był tj. pół filmem pół kreskówką. Jeśli możecie mi pomóc w odnalezieniu tytułu to byłbym wdzięczny.

Siemka poszukuję tytułu bajki krótkometrazowej która leciała kilka lat temu na tvp1 lub tvp2 w wigilie. Opowiadała o mikolaju ktory zmamieszkał w leśniej chatce i rzezbił zabawki z drewna i raz do roku chodził po okolicznych wioskach i rozdawał. Fajnie by było jakby ktos kojarzyl, moj mlodszy brat by sie ucieszyl :D

słyszałem już o świnka z klasą czy śnieżne psy ale proszę jeśli znacie jakieś inne to piszcie wiem ze czesto pojawiają się w amerykańskich filmach i jak pamiętacie film o dziewczynce która dostała szczeniaczka border collie bo pamiętam ze jak byłem mały to coś takiego oglądałem :)

to komedia polska z pieczką franciszkiem,jak żolnierze byli na zabawie w bieszczadach i zaatakowalo ich 20 ukraincow z widlami to oni rzucili ich granatami,pozniej dowodca ze lwowskim akcentem ich ochrzanil za to