Kiedyś widziałem zapowiedź tego filmu, ale nie mogę go nigdzie znaleźć.
Jedyne co pamiętam z tej zapowiedzi, że miał to być najefektowniejszy film o sztukach walki, miał być w klimatach fantasy. Chyba występowały tam postacie zwierząt no i oczywiście wszyscy byli mistrzami kung-fu :)
Cześć. Szukam filmu lecz pamiętam tylko fragmęty:
-wojskowy szkolił ludzi w basenie z lodem
-jeden z tych ludzi później miał uratować człowieka który wpłynął do groty
-chyba w filmie grał Tommy lee jones
Gatunek jest mi obojętny, chętnie zobaczę filmy gdzie można poczuć azjatycką przyrodę. Mogą być to zarówno filmy typu "Wiosna, lato, jesień, zima... i wiosna" jak i "Dom latających sztyletów" a nawet "Zagubiona dusza", w której w sumie nie ma wielu ujęć samych krajobrazów to jednak akcja dzieje się w górskich lasach i...
więcejChłopak zostaje zmasakrowany w walkach ulicznych walkach, brat aby go pomścić szuka osoby która go pobiła w walce, dostaje się do tych samych walk co jego brat i przechodząc kolejne etapy znajduje osobę z która przegrał jego brat. próbuje sobie przypomnieć tytuł filmu o tej tematyce ale nie potrafię, pomoże ktoś?
Cześć poszukuje filmu w którym główny bohater rozbił się z tego co dobrze pamiętam jakimś statkiem kosmicznym, który wpadł do wody. Główny bohater pochodził z innych czasów, a mianowicie z przyszłości natomiast po katastrofie znajdował się w średniowieczu.Potwór, który tam siał grozę to smok, który pochodził z innej...
więcejWitam serdecznie.. od bardzo dlugiego czasu poszukuje pewnego filmu na wszelkie sposoby lecz nikt go nie zna. Moze ktos z Was akurat go kojarzy :) Mianowicie film jest w trzech czesciach, bodajże dramat o komputerach i internecie. Napisze fragmenty, ktore pamietam :) W pierwszej czesci mezczyzna jest z kobieta, ktora...
więcej
Drodzy,
czy istnieje strona na której można zobaczyć zestawienie cen biletów na dany dzień i film w konkretnym mieście?
Chcąc iść na film dostępny przykładowo w 9 kinach w mieście, chciałbym wybrać najtaniej, gdyż nie każdemu zależy na wygodnym fotelu, ekranie wielkości domu i popcornie droższym od biletu :...
Cześć! Nie mogę sobie przypomnieć nazwy filmu.. Pamiętam że jest dość znana piosenka z filmu. Film powstał albo w latach 80 albo 90.Fabuła filmu była pamiętam tylko tylko, że ojciec był złodziejem albo gangsterem i jego syn chciał iść w jego ślady.. Nic więcej nie pamiętam za pomoc serdeczne dzięki ;)