Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,
Poszukuję filmu, chyba niezbyt stary, leciał na HBO w tym roku. Pamiętam, że było małżeństwo (byli oni rodzeństwem), do których sąsiedztwa wprowadza się ich matka, która przebywała w psychiatryku bo próbowała zabić... chyba któreś z nich. Ich syn zaczyna pomagać tej starszej kobiecie, ona chce się do niego...

Hej pomocy ! Chodzi mi po glowie ostatnio scena z filmu i nie moge sobie przypomniec tytulu... dziewczyna policjantka szuka mordercy a w międzyczasie wdaje sie w romans, pozniej sie okazuje ze to kochanek jest morderca. Ona udajac ze jest z nim w ciazy zwabia go do domu i chyba zabija... (?) Ktoś coś?

Witajcie
Tv oglądam od początku lat 90-tych jak jeszcze nie było tylu reklam.Teraz to już rzadkość w dobie internetu i odtwarzaczy.
Jakie waszym zdaniem były filmy ,które niemal co miesiąc leciał na jakimś otwartym kanale.Czy jakaś strona prowadzi takie statystyki?Jako przykład wymienię takie filmy jak:
Commando ,...

więcej

Taki żeby mógł go obejrzeć zarówno dorosły jak i 10-latek. Gatunek obojętnie jaki, ale raczej nie animacja.

Chodzi mi o scenę z początku wideoklipu i z 2:37 minuty:

https://www.youtube.com/watch?v=N1mWvRjzgiY

Cześć,
kiedyś trafiło mi się obejrzeć bardzo ciekawy film o młodym utalentowanym literacko nastolatku oraz znanym już autorze, który niespodziewanie wziął go pod swoje skrzydła i postanowił pomóc rozwijać talent. Przypomina mi się scena, kiedy mentor kazał młodemu po prostu siąść do maszyny i pisać, oraz końcówka,...

Zna ktos jakis ciekawy Film w ktorym 2 najlepszych przyjaciol zakochuje sie w sobie? Najlepiej niech to bedzie przyjazn Hereroseksualna i nastolatki.

Cześć,
Bardzo proszę o pomoc w odnalezienu filmu. WIem o nim jedynie tyle że akcja filmu dzieje się w USA. Były nazista ma odebrać tam depozyt bakowy (zrabowane złoto, nie jestem pewien). Charakterysyczna scena: podczas gdy nazista idzie po ulicy, rozpoznaje go były więzień i zaczyna wołać "Biały anioł".

Kilka dni temu, pytałam o film, którego szukałam przez dość długi czas i bardzo szybko pomogliście mi go znaleźć, za co bardzo dziękuję i chciałabym was zapytać, czy może znacie ten film.

Szukam filmu, który opowiada o trzech nastolatkach. Jedna z dziewczyn ma dość nadopiekuńczego tatę, który nie pozwala jej nigdzie...

więcej

Będąc w podstawówce oglądałem z rodzina film. Prawdopodobnie jest to czeski film lecz nie jestem pewien. Jakaś bogata kobieta kolekcjonowała rzeźby. Scena ta działa się przed rezydencją. Przyszedł do niej facet z rzeźbą nagiego mężczyzny. Facet wnosząc rzeźbę do domu strącił jej przyrodzenie. Jeśli ktokolwiek kojarzy...

więcej