Hej,
Szukam filmu w którym grupa przyjaciół idzie do opuszczonego pomieszczenia (i nagrywają to kamerą) gdzie spotykają obcych i zostają skażeni. Przechwytuje ich wojsko i przetrzymuje w tajnej bazie wojskowej (labolatorium) z którego uciekają. Znacie tytuł tego filmu? Produkcja prawdopodobnie USA, 2008-2014 gdzieś
Siema szukam filmu słabo pamiętam fabułę ale to było coś w stylu ze chyba ktoś miał umrzeć albo umarł nie pamiętam ale matka chciała na tydzień wszytskie swoje dzieci ( które juz były dorosłe ) znów w domu na tydzień chyba i tam się działo dużo rzeczy. Jeden syn chyba musiał mieszkać w piwnicy. Jak ktoś zna to piszcie...
więcejhttps://m.facebook.com/?_rdr#!/story.php?story_fbid=1523749490985522&id=14715596 8644888&ref=bookmarks
Kiedyś tak ze 20 25 lat temu oglądałem pewien film, tylko nie pamiętam tytułu. Może pokrótce opiszę co pamiętam. Była pewna rodzina mąż, żona i dwóch lub trzech synów i bodajże córka. Mąż nadużywał alkoholu. Pewnego dnia żona umiera a dzieci zostają mu odebrane i umieszczone w sierocińcu. Pamiętam taką scenę gdy jeden...
więcejz ciekawą fabułą i w dobrym klimacie. Coś na poziomie Krocząc wśród cieni, Wyspy tajemnic, Siedem, Chłód w lipcu, Odkupienia itd. Podaje na szybko te najlepsze które widziałem. Jak znacie jakieś tytuły to podawajcie.
Małzenstwo jadac samochodem strasznie sie kłoci I dochodzi do wypadku, dziewczyna laduje na wozku inwalickim do tego wszystkiego miesza sie tesciowa czyl mama dziewczyny I prawie malżenstwo sie rozpada. CZy ktos pomoze mi znalesc ten film
Witam, mam problem ze znalezieniem filmu. Widziałem go 4 lata temu, i niestety nie pamietam tytułu, prosze o pomoc. Film był o dziewczynie z wyostrzonym wręcz nadludzkim wzrokiem, jej ojciec zginał zabity przez wujka, który miał romans z matka dziewczynie, dziewczyna miała pantofelki które przechowywała na drzewie, na...
więcejWitam, szukam filmu, jest to chyba horror, w którym jakaś typiara wciąga ludzi do wody z wanną, a głównym bohaterem jest jakiś koleś, który na końcu okazuje się być księdzem czy kurde proboszczem
Witajcie.Od jakiegoś czasu mam fazę na filmy anime bo obejrzałem niedawno Ghost In The Shell,Spirited Away a w planach jeszcze Księżniczka Mononoke i Ruchomy Zamek Hauru.Dajcie znać jakie filmy zrobiły na was największe wrażenie(interesują mnie bardziej filmy niż seriale chociaż wiem że jest ich bardzo dużo)