Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam filmu o jednostce wojskowej, albo wiezieniu wojskowym, maszeruja i spiewaja, maja przywodce ktory ich troche maltratuje, jestem pewna ze go gral Douglas ale nie znajduje tego filmu w jego filmografii

http://www.filmweb.pl/film/Zaproszenie-2015-655591

Szukam czegoś w tym klimacie. Thriller psychologiczny (Nie kryminał)

Oglądałam go może 5-6 lat temu na Canal+. Akcja zaczyna się we współczesności. Dorosły ekarz dowiaduje się, że jest adoptowany. Szuka swoich korzeni. Rodzice nie chcą ujawnić prawdy, że jest dzieckiem kobiety, która była więźniem wojennym oraz człowieka, który był trzymany w zamknięciu (łysy bez ani jednego włosa na...

więcej

Siema ! szukam filmu wojennego , z tego co pamiętam to żołnierze bodajże Amerykańscy i Japońscy zostawiali sobie wzajemnie podarunki bo odbijali jeden punkt kilkukrotnie , motyw który utkwił mi w głowie to taki w którym Amerykanie znaleźli zapasy Japońców , zjedli i wypili wszystko i nasrali im do dołów , a potem...

użytkownik usunięty

1. Zanim się pojawiłes
2. The choice

Kiedyś, gdy byłem młody, na TVP historia (chyba) był taki program przygodowy. Trzeba było wykonać jakieś fizyczne zadanie (najczęściej zołganie sie). Była taka niebieska klepsydra która odmierzala czas do wykonania zadania. Jak zadanie zostało zrobione, to uczestnik później dostawał pieniądze przypominające grosze....

więcej

film oglądałam dość dawno, dobre kilka lat temu, średnio pamiętam. był o tym że dwóch facetów zostało chyba porwanych przez jakąś sektę, trzymano ich w czymś a la piwnicy i wmawiano że nadejdzie koniec świata, że z nieba zaczną spadać ogniste kule, na początku chcieli się wydostać, ale w końcu jeden z nich w to...

Jest to film dosc stary lata 70-80 tak mi sie wydaje glownym bohaterem jest najprawdopodobniej doktor po pewny czasie okazuje sie ze ma raka i niebawem umiera pamietam ze ostatnia scena filmu odbyla sie na uczelni gdzie postanowil oddac swoje cialo by studenci mileli material do studiowania anatomi z gory dzieki za...

W sumie to chyba jakas komedia byla, facet jezdzil smieciarka bodajze i na wysypisku smieci kopal duze butelki plastikowe bodajze te 20l. Tyle z tego pamietam bo dawno to ogladalem. Potem gral w druzynie futbolowej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem