długo, bardzo długo zabierałem się do obejrzenia anime "Gintama" - chyba za długo, o wiele za długo. Powodem było to, że nie chciałem wpaść w łapki rozwlekłego tasiemca. Wczoraj spragniony dobrej rozrywki w końcu włączyłem. Po pierwszych dwóch odcinkach zrozumiałem, że jestem przynajmniej o dekadę za stary na ten film....
więcejWitam, przeszukuję Internety w celu znalezienia pewnego filmu, z którego kojarzę jedną scenę - w teatrze (czy operze) na balkonie młody chłopak narzeka głośno na sztukę (ale tak maksymalnie głośno się drze) że jak to można oglądać i takie tam, ktoś z widowni na dole nie wytrzymuje i odpowiada: "Well, some of us are...
Witam, tak jak w temacie szukam filmu, w którym zabójca najczęściej dusił swoje ofiary (najczęściej kobiety), a następnie rozczłonkowywał ich ciało i pakował do walizki (pamiętam tą scenę, w której facet wychodzi chyba z hotelu i targa ciężką walizkę i ktoś do niego podchodzi i pyta się czy pomóc), którą to później...
kiedyś oglądałam film zapomniałam jak sie nazywa pamiętam jedynie że była tam dziewczyna i miała swoich kumpli ona lubiła kraść i była taka nie dobra.. ktoś jej kiedyś powiedział ze ten chłopak na nią podkablował wiec ona była zła i jej kumple go pobili tak bardzo że myśleli że nie żyje i go schowali w studni leżał...
więcejSzukam amerykańskiego filmu komedii w którym kilku (3 lub 2) przyjaciół muzyków spotyka się po latach i jadą razem na koncert. Po drodze spotykają byłą dziewczynę jednego z nich i dowiadują się, że ma nastoletnią córkę i jeden z nich jest ojcem. Okazuje się też, że jeden z nich jest poważnie chory. Docierają na...
Kojarzy mi się jedna scena - (oglądałem to za dzieciaka) dziewczyna jest wciągana do piekła przez jakiś portal, wciągają ja tam łańcuchy ktoś próbuje ją ratować i jest scena jak ręka jej się rozrywa... kojarzycie?
Poszukuje dobrego horroru/thrillera w klimacie "i zbaw nas ode złego", "w sieci zła", "demonic", "purpurowe rzeki"- generalnie bez chamskiego starzenia i wątek dochodzenia. Jakieś pomysły?