Gromadzi go w specjalnych fiolkach. Ten płyn to na jego planecie bardzo drogi narkotyk. Ściga go amerykański policjant.
Kojarzy może ktoś film, w którym pojawia się taki motyw, że ktoś musi utrzymać na linie (chyba takiej pokrytej kolcami albo nożami) ,żeby uratować (chyba kogoś z rodziny) , a potem jest walka z takim gościem która ostatecznie kończy się, że ten zły zostaje czymś przebity, chyba hak, albo coś wystającego w ścianie
Witam,
Poszukuję filmu, gdzie dzinnikarka chciała przeprowadzić wywiad z pisarzem, ale on ją pomazał farbą i ona poszła się umyć i utknęła z nim w łazience. Więcej nie pamiętam...
Pomoże ktoś?
Witajcie. Poszukuję tytułu filmu. Z tego co pamiętam, pod powierzchnią ziemi byli, ludzie, były organizowane wycieczki gdzieś niby do innych krajów a pod koniec wydostali się włazem na powierzchnię. Pamiętam że wszystko pod powierzchnią było białe i sterylne.
Może ktoś podpowie bo męczy mnie to od pół roku :)
pamiętam ze bylo malrsenstwo chyba czarnoskore facet prowadzil jakas firme...jego zona zostala zaproszona do wielkiego domu(palacu) byl tam zly lokaj a wlasciciel chcial pozniej poslubic ta zone...ale pojechali tam razem i ten maz zostal uwieziony...wiem ze spotkal tam gadajaca szklana kule w ktorej byla twarz...
Pamiętam tyle ze mężczyzna skacząc z mostu przenosi sie w czasy teraźniejsze i poznaje tam kobiete umie jeździć na koniu a ludzie z teraźniejszości chcieli żeby wystąpił w reklamie...
ona i on smiertelnie chorzy (chyba rak?) , w jakis sposob ich sciezki sie krzyzuja, ale nie mowia sobie o swojej chorobie. pozniej, gdy juz sa chyba parą, ona znajduje u niego ksiazke jak radzic sobie z ta choroba i mysli, ze on chcial ja podejsc - zachowywal sie i mowil, to co chora osoba chce uslyszec.
awantura,...
Witam. Jak w temacie. Szukam filmów o zemście za przeproszeniem "bez zbędnego pier***enia" o litości i takich tam. Lubię mocne kino, a nie wiem czy jest mnie w stanie jeszcze coś zaskoczyć, dlatego pytam Was szanowni Koledzy/Koleżanki.
Z góry dziękuję.
Witam...szukam tytułu filmu (prawdopodobnie polski)
grupka młodzieży która zrobiła kawał koledze......las..może park?
zabawa w podchody...coś takiego.
znajdują ciało.....niby grasuje tam morderca...to wszystko dla żartu,a koleś bierze wszystko na poważnie...cała "niby zabawa" wymyka się z kontroli...
tyle...