Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy znacie może jakieś filmy z takim przyjemnym, sielankowym klimatem z Włochami/Grecją/Hiszpanią w tle? Coś w stylu ,,Pod słońcem Toskanii" lub chociażby ,,Mamma Mii!" :)

Film z przed 1-3lat, akcji o grupie ludzi która chyba chce zdestabilizować rynki światowe, w zwiastunie było coś o zniszczeniu kopalni diamentów itp.

Szukam filmów, gdzie reż wprowadził dodatkową postać, która opowiada "losy bohaterow". Chyba tylko wszechwiedzący może być, jak zakładam. Jak na złość pustka w głowie. Help :)

Witam szukam filmu z ktorego pamietam jedynie urywki , chodzi mi o film w ktorym ludzie zyja na ziemi na marsie i w kosmosie ( ci przez dlugotrwaly brak grawitacji zatracili mozliwosc zycia w obrebie dzialania grawitacji) na marsie sa bodajze jakies kopalnie , a miedzy wszystkimi ludzmi byla prowadzona jakas wojna czy...

więcej

Chciałbym dzisiaj pójść do Heliona na ten film ale nie wiem którą wersje wybrać 2D czy 3D zresztą nie wiem czy filmy 3D są waszym zdaniem lepsze od tych 2D (widziałem już sporo 3D)

Miałem zamiar pójść na wersje z dubbingiem ale się zagapiłem zostały mi tylko projekcje 2D i 3D ale z napisami, choć moje to i dobrze...

więcej

Poszukuję filmu który leciał prawdopodobnie na hbo. Ukazuje on reakcje brytyjskiego rzadu na atak rosjan min na okręt amerykański. Akcja toczy się w jakimś gabinecie gdzie rząd brytyjski dostaje informacje poprzez przekaz wideo. Dziękuje pozdrawiam

Kolejny film dzisiaj, szukam filmu o chłopaku imieniem ody chłopak widzi duchy zmarłych osób oraz jakieś złe czarne duchy które go czasem nachodza. Koleś odkrywa że jacyś fanatycy chcą wysadzić galerie handlowa w mieście w dniu jakiegoś święta gdy będą tam wszyscy mieszkańcy. W galeri pod konoec filmu była...

Film młodzieżowy z elementami romansu. dziewczyna z wyższych swer zakochuje się w zwykłym chłopaku. Jej brat kiedyś umarł miał taką fajną fure w starym stylu a ten chłopak naprawil ten samochód. Rodzice go nie aakceptowali, namawiali do tego żeby z nią nie był. I też coś mi się kojarzy jakiś pożar w ich domu ale to...

więcej

Akcja dzieje się najpewniej w USA. W jednej ze scen policjant zatrzymuje samochód. Chce przeszukać bagażnik. Tam w środku jest jeszcze jeden facet i strzela prawdopodobnie ze strzelby do policjanta. Ten ledwo żywy leży na masce samochodu, prawdopodobnie swojego radiowozu. Następnie ci dwaj faceci oblewają benzyną...

Film jest bardzo stary. zaczyna sie mniej wiecej tak, ze mezczyzna idzie zimą i znajduje niemowlę pod bramą zawinięte w becik. bierze je do domu i z tego co pamietam to po jakims czasie odnajduje sie matka ktora bodajze okazuje sie narkomanka.