Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć.

Oglądałem kiedyś taki film. Wiem ,że to było w przyszłości i sci-fi. Był taki łysy koleś co dostał exo szkielet

Witam. Czy są jakieś oficjalne lub chociaż nieoficjalne wiadomości dot. ekranizacji następnych części Tokiena? Silmarillion będzie robiony? Coś kiedyś słyszałem o serialu (NetFlix błagam) ale to takie rzucone na ślepo.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej!
Chcę zrobić filmową niespodziankę dziewczynie. Jest ona wielbicielką kina zaangażowanego, mocno osadzonego w świecie rzeczywistym. Niestety nasze gusta nie zawsze się pokrywają. W związku z tym zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o podrzucenie mi kilku tytułów. Jak w temacie - handel ludźmi. Filmem, który...

http://dl.bolidesoft.com/stills/still96de2c5fcae4b14964eb4399e9b666ac.png

Desperacja.
Widziałem kilka lat temu (sporo kilka) w TP. Zaczyna się rozpoczęciem roku szkolnego. Na apelu minuta ciszy bo w wakacje zmarł nauczyciel. W tym momencie ten nauczyciel wchodzi na aulę. Okazuje się, że jego uczeń, który na koniec roku otrzymał negatywną ocenę w zemście włamał się do systemu komputerowego...

więcej

Hej ;) Mam prośbę, wie ktoś może co to za film z klipu?

https://www.youtube.com/watch?v=RkZkekS8NQU

Szukam filmu w których Chłopak grał w piłkę i poznał dziewczynę która na końcu chciała go zabić tyle pamiętam

Film opowiadał o młodych chłopcach którzy zbudowali coś w rodzaju bazy w jakimś opuszczonym domu w lesie uciekając od swoich rodziców kręciła też się z nimi tam jakaś dziewczyna o która chyba ostatecznie się pokłócili coś takiego

Film zaczynał się gdzie główny bohater miał film erotyczny o koleżance z klasy której dawał korki i obudził się z plama w łózko u stała jego mama w drzwiach. potem jego ojciec dal mu swoja opaskę z Georgetown z drużyny wioślarskiej bo chciał aby on poszedł do tej szkoły i w tym dniu miał rozmowę kwalifikacyjna do...