Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Proszę o pomoc... Widziałam kiedyś film o dziewczynie- nastolatce, miała zatroskanych rodziców i młodszego brata. Miała też ciemne włosy i alternatywny, rockowy styl. Pamiętam, że bardzo dobrze rysowała co też robiła na zajęciach zamiast nauki. Rodzice wysłali ją do obozu, w którym miała nauczyć się dobrych manier....

komuś coś się kojarzy ?? ta scena ?? pamiętam że jego gry słuchała para głównych bohaterów

Witam szukam jakiegoś filnu dostępnego na cda który mógłbym obejżeć dawać propozycje lubie filmy wojenne ,historyczne ,sensacyjne i komedie dawać tytuły odpiszę czy widziałem .

Film był prawdopodobnie oparty na faktach, oglądałam go dość dawno temu, więc nie pamietam zbyt wiele, ale opowiada o dziewczynie, która zakochuje się w pewnym chłopaku, niestety okazuje się, że jest ona chora psychicznie, kiedy ją zostawia, zaczyna się na nim mścić, wysyłać różne wiadomości

najważniejsze jednak...

Film opowiadał o reinkarnacji, umarli kręcili takim kołem i stawali się tym, co wylosowali. Głównemu bohaterowi wypadł komar. Niewiele informacji, ale mam nadzieję, że ktoś skojarzy. :)

o nastolatce która się okalecza i trafia do ośrodka z innymi nastolatkami z problemami psychicznymi. Warunki domowe, kilku opiekunów, z jedną ma szczególna więź ponieważ ona ma stare okaleczenia na nodze.
Pamiętam że jak ktoś chciał uciec włączał się alarm i sie za nim biegło. Jak uciekł za teren starał się nietykalny...

więcej

Witam serdecznie

Szukam filmu kiedy go oglądałem to jest Dramat
było coś że porywali małe dziewczynki i trzymali do prostytucji

i porwali siostrę i brat zaczął szukać siostry i ktoś mu potem pomagał
to działo się chyba w slamsach jakoś tak
film był z 2000 któryś

To był dramat jeśli chodzi o gatunek i...

więcej

..z indiami w tle ? :)

Film z lat (plus minus) 1995-2005. Niestety, pamiętam tylko jeden motyw:
bohater (płatny morderca, policjant albo chory psychicznie) tworzy sobie taki ukryty pokój (w typowym brytyjskim domku dwukondygnacyjnym, ale w zabudowie ciągłej).
Jest pokazany dość satysfakcjonujący proces tworzenia tego ukrytego pokoju,...

czy ktos zna jakąś strone na której mozna zobaczyc filmy po niemiecku z napisami - niemieckimi lub angielskimi?
cos jak subsmovies.com ?