Proszę o pomoc... Widziałam kiedyś film o dziewczynie- nastolatce, miała zatroskanych rodziców i młodszego brata. Miała też ciemne włosy i alternatywny, rockowy styl. Pamiętam, że bardzo dobrze rysowała co też robiła na zajęciach zamiast nauki. Rodzice wysłali ją do obozu, w którym miała nauczyć się dobrych manier....
Witam szukam jakiegoś filnu dostępnego na cda który mógłbym obejżeć dawać propozycje lubie filmy wojenne ,historyczne ,sensacyjne i komedie dawać tytuły odpiszę czy widziałem .
Film był prawdopodobnie oparty na faktach, oglądałam go dość dawno temu, więc nie pamietam zbyt wiele, ale opowiada o dziewczynie, która zakochuje się w pewnym chłopaku, niestety okazuje się, że jest ona chora psychicznie, kiedy ją zostawia, zaczyna się na nim mścić, wysyłać różne wiadomości
najważniejsze jednak...
Film opowiadał o reinkarnacji, umarli kręcili takim kołem i stawali się tym, co wylosowali. Głównemu bohaterowi wypadł komar. Niewiele informacji, ale mam nadzieję, że ktoś skojarzy. :)
o nastolatce która się okalecza i trafia do ośrodka z innymi nastolatkami z problemami psychicznymi. Warunki domowe, kilku opiekunów, z jedną ma szczególna więź ponieważ ona ma stare okaleczenia na nodze.
Pamiętam że jak ktoś chciał uciec włączał się alarm i sie za nim biegło. Jak uciekł za teren starał się nietykalny...
Witam serdecznie
Szukam filmu kiedy go oglądałem to jest Dramat
było coś że porywali małe dziewczynki i trzymali do prostytucji
i porwali siostrę i brat zaczął szukać siostry i ktoś mu potem pomagał
to działo się chyba w slamsach jakoś tak
film był z 2000 któryś
To był dramat jeśli chodzi o gatunek i...
Film z lat (plus minus) 1995-2005. Niestety, pamiętam tylko jeden motyw:
bohater (płatny morderca, policjant albo chory psychicznie) tworzy sobie taki ukryty pokój (w typowym brytyjskim domku dwukondygnacyjnym, ale w zabudowie ciągłej).
Jest pokazany dość satysfakcjonujący proces tworzenia tego ukrytego pokoju,...