cześć,
szukam filmu, nie mam pewności czy był to horror, ale na to wyglądało (chociaż za dzieciaka wszystko wydawało się straszniejsze). Film ma na pewno więcej niż 15 lat, a może nawet więcej niż 20. Chyba amerykański, w każdym razie anglojęzyczny, ale też nic pewnego.
Pamiętam niewiele, jakaś kobieta została...
Witam! Szukam jakiegoś fajnego serwisu streamingowego do oglądania filmów i seriali online, ale jest tego tyle, że nie wiem który wybrać, a nie chcę na każdym zakładać testowego konta, a bez konta nawet nie widać jakie mają filmy.
Jest Netflix, IPLA, HBO GO i kilka innych. Cena abonamentu jest sprawą drugorzędną, bo...
Witam.Kiedys na kasecie z terminatorem 2 byly trailery filmow chyba robot jax,i jeszcze kilka wsrod nich jakis horror o dziwnych stworach zyjacych chyba na cmentarzu,pamietam tylko ze jak konczyl sie ten trailer to dwa stwory zamykaly brame.wie ktos co to byl za horror????
możecie mi polecić jakieś depresyjne pesymistyczne filmy w stylu requiem
dla snu,pokolenie p czy zapaśnik,nie musi być koniecznie o narkotykach i
innych substancjach ale zeby zakonczenie nie było optymistyczne .
Meksykański festiwal Morelia International Film Festival (FICM) udostępnił online 34 filmy krótkometrażowe, które są pokazywane na tegorocznej edycji festiwalu. Filmy będą dostępne tylko do 13 listopada. Można je oglądać tu (tzn. wrzucone są na YT, ale tu jest lista z opisami i możliwością...
Witam fanów kina! Mam ogromną prośbę, ponieważ poszukuję tak jak w temacie, filmów, których główna akcja toczyła by się na morzu. Z różnych gatunków, co tylko przyjdzie wam do głowy! Najbardziej zależy mi na mniej znanych produkcjach i tych, których akcja toczy się w mniej więcej czasach współczesnych np. takie jak...
Kolejny specyficzny temat.
Szukam filmów i seriali z kryjówkami w tle. Chodzi o kryjówki tajnych agentów, bohaterów, hakerów, złodziei, włamywaczy itp.
Fajnie, jak by znaczna część filmu się tam rozgrywała, przykład serial MR ROBOT i jego pokój mieszkaniowy, albo dziewczyna z tatuażem i elementy jak pracuje w...