Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemka, szukam filmu który widziałem pare lat temu w TV, gość w czerwonym samochodzie ścigał zabójcę jego młodej żony. Psychol jak był mały oglądał zdjęcia z wypadków samochodowych i zaczął rozjeżdżać ludzi, dobijał ludzi w wypadkach, jeździł zielonym (lub czarnym) muscle car'em, bez jednej lampy. Klimat podobny do...

Z filmu pamiętam tyle że Ona wkradła się do Jego domu, powyłączała telefony, pozabierała noże, pistolety itd. po czym założyła pierścionki na palce, owinęła dłoń kawałkiem materiału i czekała na Niego. gdy wrócił zaczęła go bić. Kojarzy ktoś ?

Cześć!
Kiedyś oglądałem program na Discovery Channel/Science, National Geographic, czy na czymś podobnym (a może to była klasycznie jedynka z ciekawostkami) i widziałem dokument o Tropical Island w okolicach Berlina. Były w tym programie zawarte dane techniczne, konstrukcja, materiały z których to wykonano i różnego...

więcej

Mój brat:
"Będąc małym chłopcem obejrzałem film, z którego pamiętam tylko kawałek fabuły. Ostatnio przypomniałem sobie o nim i bardzo chciałbym zobaczyć go ponownie, przytoczę to co pamiętam i mam nadzieję, że ktoś pomoże mi w odnalezieniu tego filmu :)
Akcja rozgrywała się (chyba) w jakiejś biednej dzielnicy...

Poszukuję filmu i nie wiem jak się nazywa.
Bohaterka filmu wprowadza się do mieszkania w dużym bloku jakby hotel i wmawiaja jej ze tam dziewczyna,która wcześniej mieszkała popełniła samobójstwo ale tak nie jest bo popchnał ja taki facet.
Dziewczyna zaczęła się spotykać z właścicielem mieszkań i wtedy on pokazał jej...

więcej

Film opowiada historię o chłopaku który widzi złe demony. Chłopak widzi również duchy zmarłych osób, które pokazują mu kto je zamordował. Pamiętam też, że pod końiec filmu był atak trzech uzbrojonych gości na centrum handlowe i tam zgineła jego dziewczyna i na końec filmy przebywał z jej duchem w pokoju sam na sam....

Ogólnie to film opowiada o dziewczynce, która miała jechać do szkoły baletowej, ale oszukuje wszystkich i odnajduje swojego ojca, czyli gwiazde futbolu (pamietam, że fadzio był czarnoskóry i umieśniony) i wgl wszstko fajnie ona mieszka u niego on ją zapisuje do szkoły baletowej, a kiedy film zbliża sie ku końcowi...

Film opowiada o dwóch przyjaciołkach (siostrach). Jedna z nich właśnie za kilka tygodni bierze ślub z ex drugiej dziewczyny. Jest jednak tak pochłonięta przygotowaniami własnej siebie do ślubu, że wieczorem panieńskim itp zajmuje się jej przyjaciółka i przyszły mąż (jej ex). Spędzają ze sobą duzo czasu, jedzą w pabach,...

więcej

Bohaterka filmu wprowadza się do mieszkania w dużym bloku jakby hotel i wmawiaja jej ze tam dziewczyna,która wcześniej mieszkała popełniła samobójstwo ale tak nie jest bo popchnał ja taki facet.
Dziewczyna zaczęła się spotykać z właścicielem mieszkań i wtedy on pokazał jej...

więcej

więcej