Chłopak z Holandii przenosi się w przeszłość i wędruje razem z krucjatą dziecięcą. Po drodze jakieś dziecko się topi, on mu robi sztuczne oddychanie, a inni uważają, że "wysysa" temu dziecku duszę. Poznaje tam też dziewczynę, która w końcowej scenie siedzi na trybunach podczas gdy on gra w meczu. Oglądałam go dość...
W 1 części Mickey mówi, że ma 76 lat, w 3 części mija trochę czasu jednak na tabliczce podczas ceremonii po śmierci Mickey'a jest data 1905-1981 (76 lat), a jednak w filmie jest mowa o 10 walkach Rocky'ego i jego syn też trochę urósł ;)
Witam, szukam filmu ale nie znam tytułu może ktoś akurat będzie wiedział . :)
Więc wiem tyle że zaczyna się od tego że gdzieś w Iraku czy Afganistanie na posesji jakiegos araba ktory ma bomby dochodzi do strzelaniny i przezywa tylko jedna babka ktora jest tajnym agentem a zarazem ochroniarka tego typa ale tez pod...
Dzień dobry,
Poszukuję widowiskowych filmów fantasy podobnych do Van Helsinga, tj. opowiadających o polowaniu na wiedźmy, wilkołaki i inne stwory. Mile widziany charyzmatyczny główny bohater i mroczny klimat. Oglądałem już wspomnianego Van Helsinga, Łowcę czarownic, Siódmego syna, Polowanie na czarownice, Ucznia...
Jakiś czas temu oglądałam film. Akcja działa się w Japoni (najprawdopodobniej w epoce Edo). Główny bohater był czarnoskóry, a ścieżka dźwiękowa była z gatunku rap. Ktoś zna?
może się zbłaźnię bo raczej znany ale taki kryminał/policyjny w którym czarna prostytutka gdzieś na Bronxie/Brooklynie załatwiła policjanta miała żyletkę w ustach i tak sprytnie poderżnęła mu gardło...
Film ogladalem prawie 2 lata temu, glowna postacia byl wysoki czarny mezczyzna, zonaty, pracowal w firmie do ktorej pewnego dnia orzyszla jak sie pozniej okazalo, psychopatka blondynka ktora byla w nim zakochana i probowala go odbic, ten jednak pozostawal wierny zonie a blondynka nachodzila ja ostatecznie ginac. Ktos...
więcejFilm byl o mezczyznie z jakas choroba psychiczna ktoremu pomagal mezczyzna chyba psycholog. Na poczatku byly nie wyrazne obrazy swiatel, syren karetki. Na koncu okazuje sie ze ten mezczyzna z choroba psychiczna ulegl wypadkowi a ten psycholog probowal go ocucic i dzwonil po karetke.
Witam!
Szukam filmu (chyba erotyczny), w którym facet na dyskotece wypatrywał babki, gdy ją zobaczył był komentarz a'la z filmu przyrodniczego "drapieżnik wypatrzył swoją ofiarę", chciał jej powiedzieć, że ładnie tańczy ale było za głośno i spróbował pokazać, to go źle zrozumiała i dostał liścia... pamiętam, że była...