Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://www.filmweb.pl/Intermission

czarna dziewczyna w czarnej dzielnicy jest lesbijką oczywiście nikt o tym nie wie, chyba spotyka jakąś inną i się w niej zakochuje, oczywiście sprawa skomplikowana bo hermetyczna społeczność, ubiera się jak facet czapka bluza szerokie gacie, słuchawki na uszach, film względnie nowy raczej od 2013 można liczyć kojarzy...

więcej

błędny wpis - proszę o usunięcie i przepraszam za zaśmiecanie forum

Czołem!

Jak wyżej, poszukuję tytułu filmu dokumentalnego BBC na temat seksualności osób niepełnosprawnych fizycznie i psychicznie.
We spomnianym filmie

Czołem!

Jak wyżej, poszukuję tytułu filmu dokumentalnego BBC na temat seksualności osób niepełnosprawnych fizycznie i psychicznie.
We spomnianym filmie

Szukam filmu z motywem wody życia, to było chyba takie źródło, w którym się można było kąpać, jej efektów nie pamiętam, czy dawała wieczne życie, czy goiła rany czy coś takiego ale świta mi tylko że taki film był.
Może jest więcej takich filmów, oprócz tego wątku w "Indianie Jonesie i ostatniej krucjacie"

Było to o jakimś słoniu co jako dzieciak się zgubił i trafił do miasta. Potem była taka piosenka gdzie pokazywano jak dorastał. Wie ktoś jaka to bajka?

Było to o jakimś słoniu co jako dzieciak się zgubił i trafił do miasta. Potem była taka piosenka gdzie pokazywano jak dorastał. Wie ktoś jaka to bajka?

Widziałem go kilka lat temu na tvp kultura, czarno biały z lat 60-70 chyba i raczej dokumentalny albo dokument fabularyzowany, przedstawia pracę ludzi ale również fajne sceny wspólnego spożywania posiłków, zwyczajnych rozmów i.t.d. kojarzy ktoś ten film? Powiem tak, bardzo przyjemnie się go oglądało, nie był to obraz...

więcej