Szukam tytułu filmu gdzie w jednej scenie koleś gada z żoną o samicach modliszek że zjadają samców a potem idzie spac i sie budzi w śnie a obok jest wielka modliszka i zaczyna go zjadac i sie budzi a obok jego żona. Wiem że to była komedia.
Chodzi o film z przed kilku lat wstecz. Film jest produkcji Francuskiej lub Belgijskiej i jest o parze która szuka rzeczy na złomowisku i sprzedaje na aukcjach internetowych prosze o pomoc :P Z góry THX :P :D
To było dawno nie pamiętam tytułu mężczyźnie zginął brat więc pojechał do jego domu to chyba był dom nad jeziorem w jakimś miasteczku poznał tam kobietę w której się zakochał ,ten mężczyzna odkrył że zabito jego brata i postanowił na własną rękę odkryć kto jest zabójcą wydaje mi się że walczył z tym mężczyzną na łodzi...
więcej
Chciałam zapytać, czy ktoś pamięta jeden z odcinków tego serialu, który dla mojego dziecięcego wtedy mózgu był po prostu nienormalny?
Nie pamiętam już za dobrze fabuły, ale to było coś takiego, że ludzie w mieście zaczęli się dziwnie zachowywać i oczywiście Babcia, Tweety i Sylwester chcieli rozwiązać zagadkę. Okazało...
Film chyba z lat 90 może ciut późniejszych . Niewiele pamiętam , ale na końcu interweniuje sam Bóg , którym jest kobieta . Pamiętam też , że trochę się uśmiałem na tym filmie , więc typuje , że to była komedia .
Może ktoś podsunie jakiś pomysł , tytuł , może ktoś kojarzy ten film ...
Film o amerykańskich żonierzach, którzy przewozili zwykły transport i napotkali na drodze kilku swoich z kobietą, która miała przemawiać na jakimś spotkaniu ONZ (czy coś) i następnie zostali zaatakowani przez Talibów (jeśli dobrze pamiętam) no i musieli ja chronić i wrócić do bazy, poźniej ich zaatakowano w wiosce i...
więcejSzukam tytułu filmu gdzie w jednej scenie koleś gada z żoną o samicach modliszek że zjadają samców a potem idzie spac i sie budzi w śnie a obok jest wielka modliszka i zaczyna go zjadac i sie budzi a obok jego żona. Wiem że to była komedia.
pamietam tylko,ze byl agent amerykanski i rosyjski,ten rosyjski powiedzial do tego amerykanina ze woli radzieckie pistolety niz amerykanskie,tamten amerykanin wiedzial,ze ruscy nigdy sie nie smieja,ale ten rosjanin na koniec filmu jak zegnali sie usmiechnal sie
Siemanko. Szukam filmu, w którym dziewczyna miewała deja vu i rysowała swoje wizje z poprzedniego życia. I to by było na tyle, wincyj nie pamiętam :(
Był tam mężczyzna któremu lekarze dawali miesiąc (może więcej) życia. Mężczyzna ten postanowił wziąć pożyczkę i wyjechać, jedna miał wypadek i wylądował w domu jakiejś kobiety oczywiście się potem w sobie zakochali. Gość postanowił że ten czas który mu pozostał spędzi razem z nią. Pamiętam, że film skończył się tak, że...
więcej