Byla to bodajze komedia o czlowieku ktory podczas akcji policyjnej zostal zabity przez przyjaciela i trafia do swiata duchow gdzie zostaje jakby agentem i dostal forme starego chinczyka natomiast jego przyjaciel jakas wypasiona laska prosze pilnie o pomoc i dziekuje za wszelka.
Szukam filmów o wychowywaniu się dziecka bez ojca, porzuceniu dziecka przez ojca. Wolałbym porzucenie z "wyboru", aniżeli filmów typu, ojciec umarł na wojnie etc. bzdurnych wyciskaczy łez, lecz porzucenie dziecka w normalnych realiach, z powodu braku zainteresowania, chęci, poczucia obowiązku.
Hej szukam tytułu filmu :Kobieta nie pamiętam czy powypadku jeździła na wózku i potrafiła czytać w myślach jedyną osobą któremu nie umiała był jej chłopak . .......Spoiler..... ona chłopakowi powiedziała że czyta w myślach i on specjalnie jej nie pozwalał czytaćbo chciał sie jej pozbyc.
Film sprzed ponad 10 lat.
Hej, szukam serialu, który mogłabym oglądać w jesienne wieczory.Bardzo podobała mi się Gra o tron oraz Dr House.Jeśli znacie coś podobnego możecie napisać ;)
Dziewczyna pisala z kolesiem w swoim wieku przez neta, potem sie okazalo że jest duzo starszy jak sie spotkali i poszli do hotelu to on ja niby zgwalcil i go szukali ale nie znalezli.
Mam drobną niejasność zawartą w poniższym filmie.
Dlaczego Julie, chcąc pozbyć się wszelkich wspomnień i przedmiotów przypominających jej o rodzinie, bierze ze sobą niebieską lampę?
Przecież to przekreśla całą ideę zapomnienia, stanowiącą jeden z głównych wątków filmu.
byla wojna z niemcami,na jakiejs wyspie agent udajacy oficera niemieckiego byl,przyjechal tam wazny general niemiecki,ten agent mial go zabic,ale nie mogl bo ten general okazal sie Żydowskim agentem i zacytowal mu zdanie po zydowsku,wtedy weszli we wspolp
Dość dawno temu oglądałem film, z którego pamiętam tylko urywki i nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Facet chyba zmienił tożsamość i mieszka z kobietą, która o niczym nie wie. Podczas jej nieobecności nawiedzają go jacyś bandyci. Po kolei ich wykańcza. Jest między innymi kobieta, która go wiąże i ... hmm......
Witam. Film o który mi chodzi to chyba horror? Amerykański. Pamiętam tylko 2 sceny z jego początku. Męszczyznę (możliwe że ma sztuczną nogę) napadają rabusie. Nawiązuje się walka. Ktoś wciska przycisk na urządzeniu tego męszczyzny i wzywa niewidzialnego boga który poprostu masakruje tych rabusiów. W innej scenie mały...
więcej