Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie. Poszukuję jak najwięcej poczciwych filmów, których akcja toczy się w Nowym Jorku. Czy moglibyście jakieś polecić? W szczególności chodzi mi o filmy katastroficzne albo sci-fi, ale jak najbardziej mogą to być również inne gatunki (thriller, akcja, dramat, melodramat, fantasy są również mile widziane). Proszę,...

więcej

hej szukam filmu, fabuła jak by podobna do BOY 7 koleś wychodzi z więzienia ale ma skasowaną pamięć, dostaje kopertę z kilkoma drobiazgami jakiś zegarek coś tam, ale ogarnia ze to nie jego rzeczy i zaczyna dociekać powoli okładając układankę, Chyba jakieś służby specjalne albo coś próbują mu przerwać bo stawką jest...

Do jednej osoby lub grupy (bardziej do grupy, ale do pojedynczej jednostki też może być). Stopniowo, nie że jedno wydarzenie na to wpływa (np. komuś zabili żonę i teraz musi się zemścić).
Przykład: "Zabić Prezydenta" z Seanem Pennem.

użytkownik usunięty

Główny bohater jest zmuszony dokonać niemoralnego wyboru.

Witam.
Nie mogę znaleźć filmu wiem, że występuje tam Samuel l Jackson w roli trenera, trenuje on chłopaka, który chce dokopać swojemu wrogowi, i pewnego dnia porywa on jego przyjaciela, który z nim trenował i go pobił, jeździł do szkoły podajże czarnym mustangiem, bardzo proszę o pomoc, wpadł mi w głowę ten film,...

Szukam filmów o podróży w czasie dawać coś czego nie oglądałem ;)

Witam,
Szukam filmu o o tym jak próbują złapać zabójce, pewnego dnia trafiają na jego sobowtóra i szkolą go na agenta, aby ten złapał i zabił zabójce. W ostatniej scenie walczą ze sobą, partner tego tajnego agenta nie wie do którego strzelić i zadaje pytanie dotyczące koloru zachodu słońca. Czy ktoś może mi pomóc?...

Witam. Szukam tytulu filmu akcji z serii gdzie maz (pamietam ze znany aktor) szuka zabojcy zony. Zone zabito na parkingu podziemnym , pozniej maz za wszelka cene chcial znalezc zabojce. Okazalo sie ze w przeszlosci mial umiejetnosci wymuszal haracze i zabijal. Jednak dla zony z tym skonczyl. Teraz odnowil kontakty i...

więcej

Pomóżcie
Szukam tytułu filmu który był o młodej kobiecie która była zawodowym żołnierzem miała 5 letniego syna a musiała wyjeżdżać na misję do Afganistanu jako sanitariuszka

film opowiada o mezczyznie ktory byl kiedys na wspinaczce i mial na lince przywiazanych przyjaciol, ale wiedzial ze spadna wszyscy wiec ich odcial zeby udalo mu sie przezyc, a pozniej probowal udowodnic innym ludziom ze czlowiek instynktownie zabije przyjaciol aby przezyc wiec zamyka grupe nastolatkow w domu i kaze im...

więcej