Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Żona bohatera ginie w wypadku samochodowym. Prosiła go o naprawienie przeciekającej lodówki. W szpitalu zacina się automat ze słodyczami, bohater zaczyna pisać co raz dłuższe listy do firmy odpowiedzialnej za automat. Zapoznaje się z kobietą z działu obsługi, spotykają się w pociągu, później u niej, zaprzyjaźniają się....

więcej

Akcja dzieje się w średniowieczu (chyba), na drewnianej scenie tańczy młoda dziewczyna w zielonej sukni. Następnie dziewczyna schodzi ze sceny i udaję się do budynku gdzie "zarabia sprzedając swoje ciało". Podczas tańca zauważa ją młody mężczyzna, który potem z nią rozmawia w tej chacie, podczas gdy ona "obsługuje"...

na pewno łatwo zgadniecie, ja nie mogę sobie przypomnieć, jest trzech kolegów, którzy jako dzieci spotkali jakiegoś nowego chłopca, który ich dotknął i dał im dar, mogą dzięki temu np. siedzieć w głowie swojej jak w pomieszczeniu i pewne myśli i wspomnienia pakować do pudełek i dawać do archiwum, teraz ten chłopak ma...

więcej

na pewno łatwo zgadniecie, ja nie mogę sobie przypomnieć, jest trzech kolegów, którzy jako dzieci spotkali jakiegoś nowego chłopca, który ich dotknął i dał im dar, mogą dzięki temu np. siedzieć w głowie swojej jak w pomieszczeniu i pewne myśli i wspomnienia pakować do pudełek i dawać do archiwum, teraz ten chłopak ma...

więcej

Witam! Otóż chodzi za mną bajka z lat 90, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tytułu... I tu zwracam sie do was o pomoc!
Z tego co pamietam, to cała akcja toczy sie w Egipcie. Kojarzy mi sie, ze główna postać (mężczyzna) miała piękna fioletowa szatę i była pasterzem. Mężczyzna wpadł do studni, jakiś handlarz...

http://www.chamsko.pl/58884/Nocny_klub ktos moze wie z jakiej to bajki?

Szukam 2 filmów:
1) Przyszła para młoda wyrusza w podróż przed ślubem jednocześnie powierzając przygotowanie ślubu swoim przyszłym drużbom. Początkowa niechęć odpowiedzialnych za przygotowanie uroczystości z czasem odmienia ich życie. Co innego w przypadku przyszłych nowożeńców wyjazd okazuje się kompletnym...

Witam,
Szukam filmu z lat +/- 90. Fabuły niestety nie pamiętam, wypisze tylko to co kojarzę:
- były w nim jakieś zmutowane małpy czy coś takiego
- ludzie przeprowadzali na nich eksperymenty
- pod koniec te malpy/mutanty zbuntowaly się i zaatakowały ludzi
- ludzie wybudowali jakąś barykade z pali

I to...

Wymieńcie wszystkie możliwe tytuły filmów sprzed kilkunastu lat, gdzie akcja toczyła się, wręcz non stop w wesołych miasteczkach. Najmilej by było jakby to były filmy akcji, kryminał, ewentualnie "lekki" dreszczowiec. Jeżeli chodzi o horrory to jestem pewien, że nie znajdę tytułu z tego gatunku. Proszę pilnie o jakieś...

więcej

Jak się nazywa niemecki film sensacyjny/przygodowy o parze co szukała skarbu w jaskini,Prawdopobnie w Izraelu,występował tam czarny charakter co zakuł i w kajdanki i wrzucił do wody.