Poszukuję filmu, w którym był chory uczeń ale miał bardzo dobrą pamięć. Miał chyba dredy albo coś z twarzą zrobione. Jedna ze scen, którą kojarzę to jak otwierał szafkę w szkole z kodem z pamięci.
Jak w temacie. Chodzi mi o typowe filmy z gęstym klimatem, typu grupka ludzi w jakimś
opuszczonym motelu gdzie popełniona jest zbrodnia i wszyscy się zastanawiają kto to zrobił
i tym podobne, na przyklad jakiś pisarz który tez nocował w tym motelu i grupka ludzi
popełnia zbrodnie i próbują go na końcu w to...
Szukam pewnego filmu który leciał w tv parę lat temu.
Jest o dziewczynie która poznaje chłopaka. Jeśli dobrze pamiętam ma na imię David. Chłopak od początku ma obsesję na jej punkcie i kiedy ona się w nim zakochuje zaczyna robić się coraz gorsza. Jej ojciec nie toleruje jej związku i gdy pewnego dnia dochodzi do...
Czy ktoś wie może jaki tytuł ma film, gdzie ludzie są uwięzieni w domu i aby z niego wyjść muszą zadawać sobie ból.. Jeżeli wskaznik wyniesie odpowiednią ilość będą mogli wyjść.
Podobne do CSI, wszystkich po tym jak się to skończyło nie wiem co mam paczać :D ale wiecie o prawdziwych morderstwach nie o kosmitach i wilkołakach, i nie takie jak Detektyw Monk czy Mentalista tylko o grupie policjantów. no i dziękuje z góry :)
Poszukuje filmu o policjancie lub agencie FBI który rozpracowuje grupę surferów którzy są podejrzani o napady na banki (podczas napadu mieli garnitury itp. . Film jest z USA z 80-90 (lub wyżej) aktor był podobny do Tom Cruise.
Cześć, poszukuję filmów, gdzie jest pokazane jak jest wysadzany most. Musi to być jakiś film wojenny. Może ktoś zna takowe. Pozdrawiam.
Witam szukam filmu rzecz dzieje sie w Rumunii para ucieka gdzies w podziemiach czy tunelach przed napastnikami a na koniec okazuje sie ze to była grupka dzieci,dzieki za pomoc