Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję filmów poruszających tematykę miłości i choroby. Oraz opracowań literackich, jeżeli takie kojarzycie.

użytkownik usunięty

Prawie cały sfilmowany na statecznych kadrach.

Chodzi mi po głowie film, który zaczyna się w ten sposób, że facet jest przekonywany, a wręcz zmuszany przez grupkę swoich rozbawionych znajomych do tego, by dał się namówić na ( z rozmowy wynika, że nie pierwsze ) zabójstwo. Mężczyzna wyraźnie tego nie chce, boi się, odmawia, jest przerażony, ale presja ze strony...

Chodzimi o sezony 2+. Znalazłem tylko 1 odcinek, w dodatku wersja z napisami. Zna ktoś może stronę na której są wszystkie odcinki po kolei, najlepiej z lektorem? Z góry dzięki. PS. szukałem może 15 min, nie znalazłem

25.10 startuje Zoom TV
Na Onecie jest program
Rosyjski serial Szeptunka (lubie takie klimaty )
Będą filmy
Będziecie oglądać ?

Obyczajowy, polskiej produkcji o drozniczce ktora stracila prace bo pociagi przestaly jezdzic przez miejscowosc w ktorej pracowala, film pokazujacy spokojne nijakie zycie w malej slaskiej miejscowosci

Witam jak nazywa się stara bajka jeszcze za czasów VHS, w której główny bohater to krasnoludek, który uratował wilka/lisa z sideł i on został jego przyjacielem, który do niego przybiegał gdy owy krasnal gwizdał. Później obaj toczyli wojnę/walkę z trolami albo gnolami, bajka pochodzi z chyba ponad 15 lat. Nie pamiętam...

więcej

Około rok temu oglądnąłem super film o tematyce erotycznej , występowali w nim para geji i azjatka która udawała orgazmy i próbowała go osiągnąć a była bodajrze terapełtką związków (coś takiego bo udzielala pomocy tym gejom) Jeden z nich pod koniec chcial się zabić gdzieś na basenie , z góry dziekuję za pomoc :)

Na świecie wybuchła epidemia(?) lubwybuchło coś szkodliwego, nie pamiętam dokładnie.
Domy przykrywano specjalnymi płachtami by zaraza się tam nie dostała, nikt nie mógł do nich wchodzić i głównym wątkiem było to, że główny/a bohater/ka nie mógł wpuścić swojego partnera/ki do domu. Niestety nie pamiętam, czy w domu...

Pierwszy film oglądałem w latach 90, prawdopodobnie w pierwszej połowie lat 90. Opowiadał o porwaniu młodego chłopca przez nastoletniego chłopaka, który sam w dzieciństwie został porwany przez dorosłego zboczeńca i był przez okres dorastania więziony przez zboczeńca. Nastolatek był zastraszony przez zboczeńca i pod...