Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Szukam filmu w ktorym jedna ze scen stoi dwoch ochroniarzy. Jeden gosc mowi Zdzislaw i Bronislaw bliznieta jednojajowe. Czy jakos tak. Polska komedia

Witam,
mam pytanie związane z gwiazdkami w profilach użytkowników Filmweb. Niektórzy mają po kilka tysięcy, inni po trzysta. Gwiazdki oznaczają sumę wszystkich naszych ocen? Mam 637 filmów obejrzanych, ale nie mam jak sprawdzić ilości swoich gwiazdek. Proszę o pomoc, nie chcę nurkować w głębi "Pomocy" na...

Szukam filmu pamiętam dość kontrowersyjnego. Młody chłopak został zgwałcony chyba to był poprawczak przez ciemnoskórego chłopaka gdzie reszta tego młodszego trzymała potem film się kręcił wokół gangu o ile dobrze pamiętam. Może ktoś coś kojarzy?

Witam. Oglądałam kiedyś na studiach taki film o dziecku, które miało prawdopodobnie
ADHD lub ASPERGERA. Na filmie były przedstawione różne sytuacje np: chłopczyk
siedział na wfie i nie miał stroju, pytał czemu nie moze grac z innymi na to nauczycielka
mowila, ze nie ma stroju, potem wywiazała się kłótnia i chyba...

więcej

Witam! Poszukuję filmów o tematyce przyjaźni, "bolesnej przyjaźni", odwróceniu się od kogoś lub utracie najlepszego przyjaciela. Najlepiej gdyby te filmy były tak od 2010 roku :) z góry dziękuję :*

Od dłuższego czasu dręczy mnie pewien motyw, za nic nie mogę przypomnieć sobie nazwy.
A więc mniej więcej chodzi o to że jest sprawa kryminalna, jest jakiś detektyw i wszyscy zbierają się w jednym pomieszczeniu, po czym po kolei są ujawniane fakty, bieg wydarzeń, motywy zabójstwa itp.
Jeśli ktoś wie jaki to motyw...

więcej

Hej
Szukam filmu
Który jest od 16lat
Opowiada o rodzinie
Matka córka i syn
Którzy na jakimś evencie
Zobaczyli swojego zaginionego ojca i męża
Który jak się okazuje został księdzem
I on stara się naprawić błedy które popełnił
Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam

Od paru lat szukam tytułu filmu o mężczyźnie na emeryturze, który produkował linie telkomunikacyjne i wyjeżdża, by odwiedzić swoje dzieci. Jego najmłodszy syn, gdy był mały mówił że chce zostać malarzem, a jego ojciec mówi mu że on nie będzie malarzem, on będzie artystą, bo malarz maluje ściany na które sikają psy....