Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy możecie mi podać tytuły naprawdę dobrych komedii? Chciałabym się dzisiaj naprawdę uśmiać, a nie wiem, co oglądać. Bardzo proszę o pomoc.

Szukam na szybko horrorów o nawiedzonych domach, coś jak: Horror American Story, Amityville

Poszukuje czegoś co zapada w pamięć, zaskakuje i nie musi być znanym klasykiem.
Macie jakiś pomysł?

Francuskich thillerow.horrorow ,seriali kryminalnych

nie znam tytułu ale znam fabułę: jest rodzina w której jeden z synów jest niepełnosprawny i domową kamerką nagrywa wszystko dookoła. Nikt go nie bierze na poważnie a on tą kamerą właśnie nakręcił coś co było związane ze śmierci bodajże swojej matki. Później rodzina ogląda te wszystkie filmiki co ten chłopiec nagrał i...

więcej

Jak w temacie, znacie film z tego teledysku?
Skor - Emocje (BraKe Blend)
Wpiszcie sobie to w YT bo widzę że nie można dodawać linków.

Rodzina bizmensena miała ochroniarza do swojego synka.Niestety on odszedł bo inna rodzina zaproponowala mu większe pieniądze.Wynajeli wiec tańszego ochroniarza który odwozil synka do szkoły.Ojciec synka nie pamiętam z jakiego powodu organizuje jego porwanie.Ochroniarz rozszyfrowal cale porwanie i na końcu filmu przy...

więcej

Szukam filmu, gatunek horror, akcja z czasów średniowiecza. Początek filmu to stary dom, w którym dziewczynka budzi się ze snu i czuje czyjąś obecność. Ktoś, coś?
Prawdopodobnie sprzed 2-3 lat.

był taki film związanie tancem tylko nie wiem jak nazywa się fragment tego filmu było na Youtube ale nie mogę znaleść, w filmie było coś jak ring ale zamiast boks itp to na ringu tancą ze sobą ludzie (nie wiem czy rywalizują kto lepiej tancy albo coś innego ) wie ktoś jak nazywa się ten film ?

Żyjemy w latach gdzie co roku wychodzi co najmniej jeden tego typu film.Czy to DC czy Marvel ja jestem fanem obu uniwersów, ale nie o tym mowa a mianowicie jaki jest najlepszy bez podziału na uniwersa najlepszy film tego typu. Moim kandydatem na to miano jest Mroczny Rycerz, idealnie wyważony patos,humor,genialne...