Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

jakies propozycje?

kupil ktos go?

Obejrzałam dzisiaj piękny film ''Cuda z nieba". Ogromnie mi się podobał i bardzo bym chciała obejrzeć podobne filmy. Czy możecie mi jakieś zaproponować? Pozdrawiam.

Czy znacie jakieś dowcipne, lekkie filmy o wakacjach? Coś odprężającego na letni wieczór. Na przykład:
"Wakacje pana Hulot" (Tati)
"Tata i małolata" (Gerard Depardieu)
"Żyje się tylko raz" (Katrina Kaif)
Znacie jakies inne godne polecenia?

Witam poszukuje filmu gdzie główny bohater wysyła nagie zdjęcia kurierem (FedEx) jak uprawia sex do swojej ex po czym nie pamiętam dlaczego ale z całych sił próbuje jakoś zatrzymać tego kuriera żeby nie dotarły. Proszę bardzo o pomoc. :)

Witam jakis czas temu oglądałem film w którym mieli taką moc ze jak jej używali to sie starzeli ale tylko pamietam końcówke tego filmu jak chyba główny bohater walczył z jakims chloapkiem i juz prawie przegrywal ale ojciec przekazał moc ( ten ojciec chyba powiedzial cos takiego ze przekazuje tobie całą swoją moc ) i...

więcej

Hejka! Znacie jakieś filmy/seriale (tak od 2007 wzwyż) w których głównym wątkiem jest miłość. Najlepiej gdyby był fantastyczny. Żeby między chłopakiem a dziewczyną było uczucie ponad śmierć, ponad wszystko. Na wieki. Np. jak w Pamietnikach MINI SPOILER Damon czeka na śpiącą Elenę, albo czekał tyle na Katherine. Stefan...

więcej

Pilot widzi swiatla lotniska na biegunie ale sie rozbija i probuje uratować pasazerow przed zamarznieciem a na końcu filmu sam zamarza, to na pewno film starszy pomóżcie panie i panowie :D pozdrawiam serdecznie i dziekuje!

Szufam filmu o dziewczynie która brała narkotyki i żyła w mieście z katronu zrobionego przez jakiegoś mężczyznę

Kiedyś oglądałam film taneczny i nie pamiętam tytułu.
Pamiętam tylko że tancerka została wychowana przez wujka, który prowadził bar. Co wieczór dziewczyna tańczyła tam ze swoim partnerem, któregoś dnia przyszedł na jej występ młody mężczyzna który zakochał sie w niej. Po czasie jadł z nią i jej wujkiem obiad, podczas...

więcej