Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, oglądałem kiedyś film o porwanej kobiecie, którą torturowano w piwnicy(?) w celu doprowadzenia jej do stanu śmierci klinicznej (x razy). Jak się okazało grupa bogatych ludzi chciała się dowiedzieć co widać po śmierci, na koniec kobieta, która usłyszała wszystko od torturowanej dziewczyny, chwilę przed tym jak...

więcej

Cześć,
W połowie lat 80tych oglądałem film SF z którego zapamiętałem tyle, że opresyjna policja/wojsko miała tarcze w postaci ram z polem siłowym chroniące doskonale przed "gorącymi pociskami", więc ci "dobrzy" odkryli łuki i strzały. W tym filmie były chyba również pościgi na motocyklach krosowych z przytwierdzoną...

więcej

Cześć

Kiedyś oglądałem horror o facecie, który mieszkał w domu sam. Przez cały film dzieją się dziwne rzeczy, ale do samego końca nie wiadomo czy coś go opętało czy jest chory. Jeśli się nie mylę to przez cały film występuje chyba tylko on. Może ktoś jeszcze, ale głównie jest jeden główny bohater

Cześć, chodzi mi po głowie od lat polski film, który oglądałam na TVP w latach 1995-2005 (stawiałabym na okolice 2000, ale nie chcę się pomylić). Film leciał w dzień, koło 14:00, wyglądał na taki zrobiony dla telewizji, raczej nisko budżetowy. Opowiadał historię dwójki dzieci, takich w wieku koło 10 lat, jeśli się nie...

więcej

Polećcie jakiś naprawdę dobry horror z lat 80 dostępny w sieci...

Czasy współczesne, jakiś koleś idzie do kasyna (chyba Idnian) wrabiają go w kradzież jakiegoś cennego przedmiotu lub sam on go kradnie. Ogólnie chodzi też coś o forsę, każdy chce go zabić. Ale na końcu to właśnie on okazuje się jakby mścicielem, zabija złych razem z jakąś babką.

Cześć! Może ktoś pamiętam film, w którym męzczyzna zastrzelił się podczas sesji terapeutycznej? Pamiętam strzępki historii: potrącenie ciężarnej kobiety przez autobus, winnice... Ogólnie losy kilku osób przeplatały się tworząc jedna historię. Ale jaki jest tytuł?

https://www.imdb.com/title/tt21399082/

Witam poszukuję polskiego filmu o tematyce związanej ze sztukami walki...Mistrz (Japończyk lub Koreańczyk) prowadzi w polscę szkołę sztuk walki, ale z tego co pamiętam nie było to kino kopane.

w którym dorosłe już dzieci się mszczą na rodzicach za złe traktowanie? Strasznie ich tam torturują.