Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej,może ktoś polecić jakieś filmy lub seriale dla nastolatki najlepiej jakieś melodramaty i dramaty

Szukam książki utrzymanej w klimacie filmu pt. "Symetria" w reżyserii Konrada Niewolskiego, która być może powstała w latach 80tych w czasie gdy istniało takie pojęcie jak "więzień polityczny".

W książce opisane były zasady grypsery oraz podział na trzy kasty, opisane były zwyczaje tego że nie wolno np. pukać przy...

więcej

Witam. Czy polecilibyście jak najwięcej filmów, w których ktoś przyjmuje do swojego domu jakiegoś nieznajomego, nowo poznanego mężczyznę / chłopaka (lub parę), a potem okazuje się, że przybysz nie ma dobrych zamiarów lub skrywa jakiś sekret...

Gatunek: thriller, horror, mystery

Przykłady: "Gość" (2014), "Drastic...

W którym filmie lekarz walczył o życie pacjenta chorego na raka. Jednak nie zdołał go wyleczyć i ten pacjent powiedział do doktora takie zdanie: Dziękuję że o mnie walczyłeś. Na koniec już przy napisach koncowych było zdjęcie mężczyzny i film był jemu dedykowany.

Szukam filmów na temat kabały, żydowskiej jak i chrześcijańskiej.
Jak znacie też coś gdzie pada słowo "filozofia" to obejrzę. Szkoda jednak, że więcej odp można uzyskać na grupach fb niż TU.

Mateusz M.
Czerniawski

Nie byłam jeszcze w tym roku w kinie, myślę na co tu by się warto wybrać,moze ktos z Was mi coś poleci,pozdrawiam cieplutko

Witam uwielbiam dobre thrillery psychologiczne.Obejżałem w swoim życiu dziesiątki tego gatunków filmów bardzo uwielbiam kino hiszpańskie lub skandynawskie ale ostatnio nic nowego nie wychodzi czy może znacie coś dobrego mało znanego co polecicie mi?

Dzień dobry. Potrzebuję pomocy. Zaczęłam oglądać film w którym kobieta dostaje broszkę od elfa i słyszy co myślą ludzie. Nie mogłam oglądać a teraz nie pamiętam tytułu i nie umiem znaleźć. Jeśli wiesz jaki to film pomóż.☺️

Kojarzy ktoś jak nazywa się film z tego linku https://www.facebook.com/reel/463677105928950?s=yWDuG2&fs=e

Szukam filmu z lat 90 o infekcji załogi na pokładzie statku kosmicznego.