w którym dorosłe już dzieci się mszczą na rodzicach za złe traktowanie? Strasznie ich tam torturują.
Poszukuje jakichś dobrych thrillerów. Wydaje mi się, że większość już widziałem, ale może Wy znacie coś naprawdę fajnego. Chodzi głównie o filmy gdzie grasuje jakiś seryjny zabójca, który zostawia za sobą wskazówki, a śledczy próbują rozwikłać zagadkę kim on jest i dlaczego to robi.
Wiecie - coś w rodzaju Siedem,...
Poszukuję filmu z Nastassją. Mój facet, widząc moje zdjęcie z liceum, uznał że jestem do niej łudząco podobna. Wątpię, ale jestem ciekawa:) Nie jestem podobna w ogóle, ale akurat w tym filmie i w wieku 18 lat. Gra tam chyba nauczycielkę. Jeździ w każdym razie na rowerze. Niezręcznie było mi go wypytywać. "Zakochał się"...
więcejMa ktoś jakieś pomysły na ciekawe filmy historyczne z zaspami, saniami, syberyjskim mrozem i ładnymi krajobrazami.
Szukam filmu w którym młoda kobieta jedzie i się gubi gdzieś na drodze w Lesie zatrzymują się bracia chcą ja zabić kobieta ucieka chroni się u jednego z ich braci oni tam robią narkotyki proszę o pomoc
Cześć!
Znacie jakieś brytyjskie (angielskie, irlandzkie, szkockie, walijskie) filmy lub seriale, w których jest mowa o Polakach albo Polsce? Chodzi mi bardziej o jakieś stereotypowe przedstawienie nas, albo odwrotnie, w dobrym świetle? Nie koniecznie muszą być to polscy aktorzy. O takich produkcjach jak Polak...
Szukam tego filmu (https://www.filmweb.pl/film/Kie%C5%82-2009-517114). Wie ktoś czy można go gdzieś obejrzeć albo kupić?
Witam , poszukuję serialu młodziezowego który leciał bardzo dawno temu prawdopodobnie na kanale z filmami dla dzieci z tego co pamiętam (mini mini lub zig zap ) lub też w normalnej telewizji
był to serial w który dwóch znajomych (dziewczyna i chłopak prawdopodobnie rodzenstwo) mieli jakiegoś znajomego który miał na...
Hej uwielbiam 2 seriale komediowe
FRASIER
WSZYSCY KOCHAJA RAYMONDA
pytanie brzmi czy wiecie może gdzie można obejrzec wszystkie odcinki w sieci