Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam tego filmu bardzo długo oglądałam go ok 2 lata temu ale niestety nie cały a chciałabym bo mi się spodobał pamiętam że opowiadał o młodej kobiecie która mieszkała w małym miasteczku chyba na farmie w dużym domu ze starszą kobietą chyba ciocią lub babcią na tej farmie miała warzywa które rozwoziła starym zielonym...

więcej

Szukam dwóch filmów:

1. Akcja toczy się w czasie II Wojny Światowej, mały chłopiec ukrywa się w gruzach budynków. Pamiętam, że chłopiec zrobił drabinkę z drewnianych szczebelków od poręczy schodowych. Chyba czekał na ojca, który pod koniec filmu wraca.

2. Drugi film oglądałem gdy byłem mały i pamiętam tylko...

Witam,
Poszukuje tytulu filmu z tytulu, ogladalem go dobre pare lat temu i pamietam sporo scen ale za nic nie moge przypomniec sobie tytulu wiec przyblize troche fabuly i mam nadzieje ktos mi pomoze :)
Z tego co pamietam zaczelo sie od tego ze glowna bohaterka wziela slub z swoim przyszlym mezem. Ona byla (chyba)...

Prosze o tytuły filmów nagrywanych w Chicago

Witam, szukam tytułu filmu, który niedawno był emitowany na Canal+ (w zime). Był to chyba dramat psychologiczny. Agent, prokurator itp. trafia do zakładu psychiatrycznego aby rozwikłać sprawę morderstwa. Przez cały filmy 'Agent' nie wie czy osoby pracujące w tym zakładzie psychiatrycznym oszukują go, że jest on...

Witam serdecznie szukam tytułu filmu. Był on kiedyś pare lat do tyłu emitowany w TVP1. Był to thriller. Było małżeństwo i jedyne co pamiętam to to że te małżeństwo obserwowała jakaś kobieta(ubrana na czarno) był pokazany moment w mieszkaniu tego małżeństwa że ta obserwatorka stała na drugim końcu ulicy i patrzyła w...

więcej

Szukam filmu powstałego minimum 5 lat temu było to film o niedźwiedziu od młodości do jego śmierci pamiętam że pod koniec filmu jakiś mężczyzna wyjął stary klucz do klatki w zoo otworzył klatkę i przytulił tego niedźwiedzia z łzami w oczach.

Szukam filmu, starego, chyba polskiego czarno-biały, oglądałem go w TV późno w nocy w latach 90-tych. Fabuła: Jakiś facet, chyba ojciec i mąż rąbał drzewo w sadzie lub ogrodzie, a potem zaczął zabić mieszkańców domu, jedna osoba była w studni i nie mogła wyjść z niej. Może ktoś widział ten film, skojarzy?

Jak w temacie- szukam filmu o mężczyźnie, który uczył aktorstwa w wojsku. Może ktoś wie jak się nazywa?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem