Szukam filmu w którym chociaż parę minut jest z tancerkami samby brazylijskiej. Mogą tańczyć, film może się odbywać na karnawale w rio, lub pokaz w jakimś klubie i tancerki z pióropuszami... ktoś coś ????
Kontynuacja wątku Icheba, który wielu z nas ułatwił życie i chwała mu za to;)
Przeklejam elegancko słowa samego ojca założyciela:
"Proponuję wątek dla tych wszystkich, którzy odwiedzają forum FB bo nie znają/pamiętają tytułu filmu, który kiedyś tam obejrzeli. Zakładają więc miriady nowych wątków, niepotrzebnie...
Witam, poszukuje filmów o mafii, najlepiej z rodziną mafijną (fajnie, gdyby były podobne do serialowej Gomorry). Oczywiście "Ojca Chrzestnego" widziałem :D
Film opowiada o młodej dziewczynie, która koniecznie chciała wyjść za mąż, zawsze była poniżana przez ojca. Opiekowała się po wypadku koleżanką, która jeździła na wózku inwalidzkim. Koleżanki ze szkoły nie chciały się z nią zadawać, bo nie była zbyt urodziwa i zgrabna. Wszystkie powychodziły za mąż. Miała bzika na...
Poszukuje dwóch filmów kompletnie wypadły mi nazwy z głowy.
1) Chodzi o przesyłkę która została dostarczona do złego mieszkania , z jakimś zielskiem lub narkotykami innymi.
2)Chodzi o akcje policji na blok pełen gangsterów cały film dzieje się w tym bloku (film jakiś azjatycki)
Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Jako, iż jestem swojego rodzaju koneserem w gatunku horrorów to niekoniecznie pamiętam wszystkie tytuły obejrzanych-w szczególności tych słabszych :) Przejdę do sedna. Chodzi mi o horror kręcony z trybu pierwszej osoby (mam tu na myśli sposób taki jak w Blair With Project, Rec...