Cześć, szukam filmu, mianowicie Horroru, którego nazwy nie pamiętam, a widziałem jego połowę, dawno temu w TV.
Film jest o chłopcu z bogatej rodziny, która włada umysłami innych, zostaje porwany w dniu swoich urodzin. Pamiętam, że w drodze do "bazy" porywaczy zmusił tą swoją nadprzyrodzoną mocą chłopaka, by ten...
Jakiś czas temu oglądałam film, w którym kobieta i facet przyjaźnili się. Później facet pokazywał jej na przykładzie słoika po cukierkach jak robić palcówkę. Proszę o pomoc w odnalezieniu filmu.
Od dłuższego już czasu użytkownicy plasujący się wysoko w rankingu recenzentów mierzą się z nieuzasadnionym hejtem, a być może zawiścią. Poza sobą jestem w stanie wskazać przynajmniej kilku innych userów, których teksty, wkrótce po publikacji, dostają regularnie dislike'i. Gdy ktoś zrecenzuje nowych "Szybkich i...
Witam
Czy ktoś zna tytuł filmu z którego pamiętam jedną scenę " facet siedzi na łóżku i wypuszcza z ręki motyla, następnie całe pomieszczenie zapełnia się motylami". Dzieje się to w zakładzie karnym lub psychiatrycznym"
Pozdrawiam Iwona
Nie pamiętam tytułu filmu z lat młodości lata 80-90.
Mężczyzna zakochany w pięknej kobiecie robocie (androidzie) wyrusza na poszukiwanie części zamiennych
bo jego ukochana się popsuła. Trafia na jakąś pustynie i tam odnajduje jakieś androidy części zamienne i
chyba zakochuje się w jakieś kobiecie. Tematyka...
FIlm opowiada historię nieszczęśliwej miłosci faceta do córki wysoko postawionego faceta, zakochuje się on w niej gdy ona ma 18 lat(?) chyba. Później los sprawia że ona wychodzi za mąż, on w tym czasie popada w agonie i szuka, odkrywa miłość... przez jego zycie przewija się multum kobiet (600+), każdą zapisuje w swoim...
więcej
od 35:18min do 38:01min co to za fim?
ze skladanki muzycznej - The Best of Epic Music 2012 | 1-Hour Full Cinematic | Epic Hits | EpicMusicVN
link: https://www.youtube.com/watch?v=WU7SGn0MeP0
Szukam filmu w którym na początku jest chłopak a raczej facet który mieszka z rodzicami chyba hipisami i w dalszej części filmu ten facet podróżuje za czymś że swoim kolegą lub dwoma i jakąś dziewczyną. W trakcie tej podróży są na gościnie u jakiegoś rolnika na gospodarstwie którego córka była nieziemsko piękna....