Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak sobie siedziałem i przypomniałem sobie jeden film ale nie pamiętam jego nazwy.
O ile dobrze pamiętam bo oglądałem go z 5 lat temu jak nie dawniej film zaczynał sie tak że dziewczyna razem z ojcem przeprowadziła się do nowego domu zrobiła imprezę a jej ojciec się zdenerwował i wysłał ja do szkoły z internatem do...

więcej

Pamietam ze w tym filmie byla dwojka dzieci, chlopiec i dziewczynka, pamietam scene kiedy ten chlopiec poszedl do lasu poszukac rzeczy ktora zgubila ta dziewczynka. Szukajac tej rzeczy zostal uzadlony przez osy w skutek czego zmarl poniewaz mial na nie alergie. Ktosc moze kojarzy tytul? Bede bardzo wdzieczna!

Nie mogę zedytować mojego ostatniego postu, więc jestem zmuszona dodać nowy.

oprócz tych najbardziej amerykańskich filmów, szukam takich, w których jeden z głównych bohaterów jest obcokrajowcem i ciągle przeinacza słowa lub zwroty angielskie. Jak ma to miejsce w filmie Goonis lub w serialu NCIS.

Kojarzycie...

Przez ostatnie 5 lat obejrzałem może z 10 filmów 8 z nich oglądałem po raz kolejny bo nie za bardzo lubię ryzykować że film będzie słaby więc wolę obejrzeć go drugi raz. Poleci mi ktoś jakiś fajny film w klimatach szkolnych nastolatki etc...dla przykładu podam dwa jedne z moich ulubionych filmów:
1.Wild Child....

zapomniałem tytół był to film fantasy horror o dzieciach kosmitach były to bląd z niebieskimi oczami i drugi też o dzieciach pamiętam tylko że dzieko zagryzło stado hien czy wilków

Poszukuję filmu, prawdopodobnie z lat 90-tych. Przyznan szczerze, że nie pamietam za bardzo fabuły, wiem jednak, że w owym czasie wywarł na mnie ogromne wrażenie.. Co pamiętam: główny bohater cofa się w czasie (nie mam pojęcia w jaki sposób) aby udaremnić zamach na Johna F. Kennedy'ego. Miało to uchronić...

Cześć szukam filmu kiedyś był emitowany na TVN nie pamiętam zbyt dużo z niego ,ale wiem ze mi się bardzo spodobał.Pamiętam tylko kilka szczegółów ,ale możne one komuś coś więcej powiedzą.Otóż " matka jadąc samochodem miała wypadek na torach uderzyła w pociąg chyba jej syn zginął miała ciągle sny o tym wypadku i...

Szukam starego filmu, którego oglądałam tylko fragment. Teraz mi się przypomniał i chciałabym zobaczyć jak się skończył. Pamiętam, że w filmie facet porwał dwie kobiety (prawdopodobnie tancerki klubu nocnego, nie wiem czemu przypominają mi się rury na których tańczyły kobiety). Ściga go policja a w między czasie między...

więcej

Witam poszukuje komedie romantyczna. Film produkcji prawdopodobnie kazachstanu, Film opowiada o nieporadnym kolesiu który jest asystentem trenera reprezentacji kazachstanu w pływaniu synchronicznym. Osobnik ten przypadkowo poznaje dziewczyne jakiegoś bogacza , dziewczyna zakłada sie z koleżankami ,że go uwiedzie ,...

szukam tytułu filmu, produkcji amerykańsko-azjatyckiej. Opowiada o dziewczynie, która w poszukiwaniu swojego ojca, przebiera się za chłopaka i pracuje przy budowie torów kolejowych- podkłada ładunki wybuchowe pod skały. Dziewczyna zakochuje się w synu kierownika budowy. Proszę o pomoc,