Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam tytułu filmu, produkcji amerykańsko-azjatyckiej. Opowiada o dziewczynie, która w poszukiwaniu swojego ojca, przebiera się za chłopaka i pracuje przy budowie torów kolejowych- podkłada ładunki wybuchowe pod skały. Dziewczyna zakochuje się w synu kierownika budowy. Proszę o pomoc,

Więc tak. Zobaczyłam reklame tego filmu dzisiaj w telewizji lecz mój brat przyłączył kanał, i nie zobaczylam tytulu. Wydaje mi się że będzie on dopiero w kinach... No ale ok. Film opowiada o chlopaku i dziewczynie. Chłopak jest bardzo sławny. Wszystkie dziewczyny go kochają. Pewnego razu gdy szedł nocą do domu, nie...

Ja tak miałem z Władcą Pierścieni: Dwie Wieże, Gladiatorem i Królem Lwem 2, potrafiłem je oglądać codziennie i dalej uwielbiałem je tak samo, choć znałem je na pamięć

Witam. Chciałabym oglądnąć film ale noe znam tytułu. Nasza planetę napadaja jacyś ludzie. I wszczepiaja cos w rodzaju czipu?! I po nim robią się niebieskie oczy. (jak dobrze pamiętam) dziewczynie udaje się tego uniknąć i chroni brata. Poznaje chłopaka i grupę ludzi którzy są normalni. Później wraz z chłopakiem...

Cześć.
Szukam filmu komedii, pamiętam tylko, początek. Po skończeniu szkoły dziewczyna rzuca chłopaka i koleś idzie z pudłem z rzeczami po ulicy i chyba ludzie śpiewają. Taka durnowata komedia.

blondynka, była prostytutka chce się zemścić na takim nawiedzonym kaznodziei, z ostatnich lat, coś jak Salvation... jaki to był tytuł?

Mam pytanko. Zna ktoś może podobną wyszukiwarke jak na filmweb. Chodzi mi o możliwość zaznaczenia gatunku, kraju, roku itp. Tylko że ta wyszukiwarka miałaby dotyczyć książek. :)

Film prawdopodobnie był typu akcji było w nim takie cos ze grupa ludzi ubierała maski prezydentów Ameryki i okradali bani wie ktoś może jak on się nazywał ?? Z góry dziękuję

Szukam jakiegos azjatyckiego filmu z wyjatkowym klimatem. Podobal mi sie bardzo np. koreanski lalkarz albo japonski dark water. Polecacie jakis inny? Niekoniecznie horror.

Była tam para (mozliwe że narzeczeni badź malżenstwo). Jechali oni autem przez pustynie (??). Chyba wybrali złą trasę i błądzili. Byli chyba tez w jakimś mieście. Pamiętam, że potrącili jakiegoś faceta. Był on cały w krwi. Kiedyś jak widziałem ten film tutajna filmwebie to chyba była ta postać nazwana "bloodyface". Ta...

więcej